Bitcoin,

Bakkt klanten kunnen vanaf 6 september Geld storten

Bakkt klanten kunnen vanaf 6 september beginnen met het storten van geld naar het Bakkt platform voor fysiek geleverde Bitcoin futures.


‘Bakkt Warehouse’

Gisteren, 28 augustus, kondigde het crypto handelsplatform Bakkt op Twitter aan dat de custodian dienst genaamd ‘Bakkt Warehouse’, begin september zal beginnen met het aanbieden van Bitcoin opslag mogelijkheden.

Het storten van geld zal een aantal weken eerder beginnen dan de geplande lancering van het platform. Het gehele platform, waar men kan handelen in maandelijkse en dagelijkse crypto futures zal op 23 september live gaan. Het platform zal fysieke levering van Bitcoin mogelijk maken.

Het Bakkt Warehouse, wat onderdeel is van de ‘Bakkt Trust Company’, is ontwikkeld met dezelfde beveiliging als de New York Stock Exchange, die ook wordt beheerd door Bakkt’s moederbedrijf genaamd Intercontinental Exchange.


Fysieke Bitcoin future contracten

De fysiek geleverde futures van Bakkt zijn het onderwerp geweest van veel hype van de crypto community. Het bedrijf kreeg te maken met meerdere vertragingen, maar is nu bijna zover om de dienst uit te rollen.

Een fysiek Bitcoin future contract is een type future waarbij de klant de werkelijke cryptocurrency in handen heeft in plaats van een contante betaling als het contract afloopt.

Dit is anders dan Bitcoin futures nu worden aangeboden. Zo worden de Futurescontracten bij de Chicago Mercantile Exchange en de Chicago Board Options Exchange afgerekend en gebaseerd op de prijs van Bitcoin.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin nieuws

Bitwise CIO: ‘Bitcoin ETFs zullen nog jaren kapitaal naar binnen trekken’
Bitcoin koers onder druk door macro-economische tegenwinden
Waarom crypto-experts voorspellen dat de Bitcoin koers veel verder gaat stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen