Bitcoin

Bakkt op weg naar nieuw dagrecord handelsvolume

Alhoewel Bakkt een vrij ruwe start heeft meegemaakt, heeft het de afgelopen maand toch verbetering gezien. Het handelsvolume op het platform is gedurende deze maand namelijk aanzienlijk toegenomen.


Bijna $10 miljoen

Afgelopen dinsdag werden er 1061 contracten verhandeld op het platform. Deze contracten hebben een waarde van $9.8 miljoen (€8.8 miljoen). Hiermee lijkt het de vorige maand te verslaan en is het platform op weg naar een nieuw record.

Het volume van Bakkt stelt echter nog niet zoveel voor wanneer je dit vergelijkt het Binance Futures platform, dat dagelijks bijna $1 miljard op het platform verhandeld.


Nieuws uit China

Het recentelijke nieuws vanuit China heeft de waarde van de Bitcoin en andere cryptocurrencies laten stijgen. Veel beleggers investeren tijdens deze stijgingen en/of bij dalingen in waarde. Voor een platform als Bakkt is het nieuws uit China een goed teken. Dit heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat het handelsvolume is toegenomen.


Bakkt-applicatie

Bakkt heeft tevens aangekondigd dat het een applicatie voor consumenten in de nabije toekomst gaat lanceren. Hierdoor wordt er toegang gegeven aan het platform aan een grotere groep handelaren.

Volgens de CPO van Bakkt, die de aankondiging heeft gedaan, krijgt de applicatie de mogelijkheid om meer dan alleen Bitcoin (BTC) te ondersteunen. Hierdoor willen ze een naadloze ondersteuning tussen diverse cryptocurrencies en de applicatie.


Bitcoin nieuws

Bitfinex: Vraag naar Bitcoin vijf keer groter dan aanbod na Halving
Crypto analist: Bitcoin koers van $111.000 is mogelijk
Amerikaanse crypto-aandelen schieten omhoog na Bitcoin halving
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’