Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Balancer Labs komt met nieuw premieprogramma t.w.v. 1.000 ETH

Balancer Labs, een non-custodian portfoliomanager, heeft een nieuw premieprogramma gelanceerd met een waarde van maar liefst 1.000 Ethereum (ETH)-tokens. Momenteel heeft dit een waarde van ruim $2.3 miljoen.


Creëren van stimulans voor white-hackers

Het bedrijf hoopt hiermee dat er een sterke stimulans gecreëerd wordt voor white-hackers om eventuele bugs op te sporen en om deze vervolgens te rapporteren. Om dit makkelijker te maken, is de ‘Balancer V2 Vault’-architectuur ontwikkeld, die vanaf aankomende dinsdag naar verluidt al beschikbaar zal zijn voor ontwikkelaars.

Binnenkomende kwetsbaarheden kunnen via dit systeem eenvoudig ingesteld worden op een schaal. Deze schaal loopt van laag tot kritiek, waarbij laag beveiligde rapporten een bedrag van 5 ETH ontvangen. Kritieke rapporten kunnen zelfs tot 1.000 ETH opleveren. Het kan hierdoor zeker de moeite waard zijn om naar bugs op zoek te gaan. Op deze manier profiteren beide partijen van het oplossen hiervan.


DeFi ook hier populair

De gedecentraliseerde financiën wereld blijkt ook hier populair voor te zijn. Meerdere DeFi-projecten hebben naar verluidt al een zelfde soort concept in de armen genomen, waarmee white-hackers beloond worden voor de geleverde inspanningen.

Balancer Labs is hiermee dan ook niet de eerste partij die zo’n type beloning introduceert. Het laat echter wel zien dat het de beveiliging van hun projecten serieuzer nemen. Dit is een trend die steeds verder groeit. Steeds meer bedrijven zien in dat de beveiliging van hun projecten een belangrijk onderwerp is, zeker in deze tijden. Verwacht wordt dan ook dat meer bedrijven een soortgelijke aanpak gaan inzetten op dit gebied. Het zal dan ook mogelijk voor meer werkgelegenheid kunnen zorgen mocht dit gebeuren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten