Altcoin Nieuws

Bank of America is bullish over de metaverse

Een analist van de Bank of America vertelt bullish te zijn over de metaverse. Dit heeft ervoor gezorgd dat de prijzen van The Sandbox en Axie infinity tokens zijn gestegen.


Analisten zijn bullish over Axie Infinity en Sandbox

Een strateeg bij de Bank of America, genaamd Haim Israel vertelde dat de metaverse een enorme kans biedt voor de blockchain-technologie. Hij verwacht dat cryptocurrency mainstream zal worden door metaverse adoptie. Israël zei,

Ik geloof absoluut dat dit een enorme, enorme kans is … Je hebt de juiste platforms nodig … dat zal zeker een grote kans zijn voor dit hele ecosysteem.

De metaverse begint steeds groter te worden sinds de rebranding van Facebook. Zo werd er al een digitaal stuk grond verkocht in de Axie Infinity-metaverse voor meer dan $2,5 miljoen. Ook werd onroerend goed op Decentraland verkocht voor $2,4 miljoen.

In de laatste week van november 2021 onthulde Adidas een samenwerking die kleding-mode naar de metaverse brengt. Bored Ape Yacht Club, populair vanwege de verkoop van hun NFT’s, Punks Comic en crypto-investeerder Gmoney maken deel uit van het partnerschap van Adidas en plaatsen beelden van hun NFT-personages die in de kleding van het merk zijn gedragen.

Verder heeft het design merk Balenciaga een nieuwe afdeling opgezet om hun metaverse initiatieven te promoten. Traditionele betalingsbedrijven zijn nu geïnteresseerd in cryptocurrencies omdat ze nut vinden in de metaverse. Mede hierdoor zijn de Sandbox en Axie Infinity prijzen de afgelopen tijd flink gestegen.

De stap van grote bedrijven richting de metaverse in combinatie met het feit dat steeds meer investeerders bereid zijn te investeren in de nieuwe technologie betekent dat de prijzen van crypto projecten in de metaverse flink kunnen gaan stijgen. De grootste metaverse projecten zijn op dit moment: Decentraland, Axie Infinity, Enjin en The Sandbox.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten