Metaverse 3D Glasses
Blockchain

Basketbalspeler Stephen Curry dient handelsmerk in voor de Curryverse

De populaire NBA-speler Stephen Curry lijkt van plan te zijn om een eigen Metaverse te introduceren. De basketbalspeler heeft namelijk een handelsmerkaanvraag ingediend voor de ‘Curryverse’.

Grote plannen

Als de aanvraag eenmaal goedgekeurd is, dan zal de viervoudig NBA-kampioen exclusieve rechten krijgen voor ‘entertainmentdiensten’, waaronder persoonlijke- en virtuele optredens.

Volgens de aanvraag is het plan ook om online gaming-services aan te bieden, waarbij spelers zowel fungible als non-fungible (NFT) tokens kunnen verdienen. Deze kan op hun beurt ook worden gekocht of verkocht via een online marktplaats.

De aanvraag omvat ook virtuele kleding en goederen, bedrijfsbeheer en investeringsdiensten, liefdadigheidsfondsenwerving en SaaS (Software as a Service) met softwareplatforms voor onder meer het ontwerpen, promoten, verkopen en uitwisselen van NFT’s.

Niet eerste stap naar Web3

Verder zijn er nog niet veel details bekend over de nieuwe Curryverse. Toch wordt verwacht dat deze nieuwe Metaverse veel aandacht zal krijgen, gezien de NBA-ster 47 miljoen volgers heeft op Instagram en ruim 17 miljoen op Twitter.

Het is benoemingswaardig dat dit zeker niet de eerste stap van Curry is naar Web3. Afgelopen jaar nog werd Curry lid van de NFT-community, nadat hij een Bored Ape NFT had gekocht voor $206.000. Ook heeft Curry geïnvesteerd in diverse crypto gerelateerde projecten.

Tot slot was de NBA-speler afgelopen maart nog te zien in een FTX-advertentie als onderdeel van zijn rol als ambassadeur bij de populaire crypto-exchange.

Blockchain nieuws

Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
VS en Nigeria bespreken partnerschap in digitale economie en AI
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’