NordVPN Secure
Blockchain

Bescherm je online privacy met NordVPN: surf veilig en anoniem op het web

NordVPN is een toonaangevende VPN-service die gebruikers wereldwijd toegang biedt tot een veilige en privé online ervaring. Met NordVPN kunnen gebruikers hun internetverbinding overal ter wereld beveiligen met behulp van geavanceerde encryptie, waardoor hun online activiteiten worden beschermd tegen hackers en andere online bedreigingen. Tevens kunnen gebruikers toegang krijgen tot hun favoriete inhoud en diensten, ongeacht hun fysieke locatie.

Waarom NordVPN en crypto?

Eén van de belangrijkste voordelen van NordVPN bij het gebruik van crypto is meer privacy. Door je internetverkeer te versleutelen en je IP-adres te verbergen, helpt NordVPN ervoor te zorgen dat je online activiteiten privé en veilig blijven. Dit kan met name belangrijk zijn bij het gebruik van crypto, omdat je transacties en andere gevoelige informatie kunnen worden gevolgd door cybercriminelen en andere kwaadwillenden.

Een ander voordeel van NordVPN bij het gebruik van crypto is verbeterde beveiliging. NordVPN biedt een veilige en gecodeerde verbinding tussen je apparaat en het internet, waardoor je gevoelige informatie wordt beschermd tegen hackers en cybercriminelen. Dit kan helpen ongeautoriseerde toegang tot je crypto-accounts en transacties te voorkomen. Bovendien biedt NordVPN een reeks functies die zijn ontworpen om je online identiteit en privacy te helpen beschermen. De Threat Protection-functie blokkeert bijvoorbeeld advertenties en schadelijke websites, en beschermt je zo tegen phishing en andere vormen van online fraude.

Functies

NordVPN biedt een scala aan functies die gebruikers kunnen helpen hun online privacy en veiligheid te verbeteren. Enkele van de belangrijkste functies die NordVPN biedt, zijn:

 • Virtual Private Network (VPN) – Met NordVPN kunnen gebruikers een veilige en gecodeerde verbinding met het internet tot stand brengen, waardoor hun online activiteiten worden beschermd tegen hackers, cybercriminelen en snoopers.
 • Double VPN – NordVPN biedt een Double VPN-functie, die je internetverkeer twee keer versleutelt door het via twee afzonderlijke VPN-servers te leiden. Dit voegt een extra beveiligingslaag aan je online activiteiten toe.
 • Onion Over VPN – Met NordVPN kun je VPN-beveiliging met de privacy van de Tor-browser combineren en zo een extra laag privacy aan je online activiteiten toevoegen.
 • P2P VPN – NordVPN biedt ook P2P-servers, die geoptimaliseerd zijn om grote gegevensoverdrachten te verwerken. Ideaal om bestanden veilig, zonder bandbreedtebeperking en met de beste snelheid te downloaden of uploaden.
 • Kill Switch – NordVPN’s Kill Switch-functie verbreekt de verbinding tussen je apparaat en het internet automatisch als de VPN-verbinding wegvalt, zodat je gevoelige informatie nooit gevaar loopt.
 • Threat Protection – De Threat Protection-functie van NordVPN blokkeert advertenties, voorkomt toegang tot schadelijke websites en helpt je apparaat te beschermen tegen cyberdreigingen en malware.
 • DNS-lekbescherming – NordVPN biedt DNS-lekbescherming. Dit helpt te voorkomen dat je  internetprovider je online activiteiten bijhoudt.
 • Obfuscated servers – De obfuscated servers van NordVPN helpen te verbergen dat je een VPN gebruikt, waardoor het voor derden moeilijker wordt om je online activiteiten te volgen.
 • Dedicated IP – NordVPN biedt dedicated IP-adressen, oftewel een IP-adres dat exclusief door jou wordt gebruikt en dat je elke keer kunt gebruiken wanneer je met het internet verbindt, voor extra veiligheid en een smetteloze online reputatie.

Over het algemeen biedt NordVPN een scala aan functies die gebruikers kunnen helpen hun online privacy en veiligheid te beschermen, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die zijn online activiteiten wil beveiligen.

Servers & protocollen

Wereldwijd beschikt NordVPN over meer dan 5.000 servers, die over meer dan 50 landen verdeeld zijn. Hierdoor is er altijd een server beschikbaar in het land van je voorkeur.

De servers bieden in de praktijk een hoge snelheid. Na het uitvoeren van een aantal tests komt de gemiddelde snelheid uit op ongeveer 370 Mbps, of ruim 46 MB per seconde. Dankzij de snelle verbindingen en stabiele servers zijn langzaam ladende internetpagina’s of video’s voorgoed verleden tijd.

NordVPN biedt bovendien verschillende protocollen waaruit gebruikers kunnen kiezen wanneer ze met de VPN-service verbinden. Een protocol is een reeks regels die bepalen hoe gegevens tussen apparaten via internet worden verzonden, en verschillende protocollen bieden verschillende beveiligings- en snelheidsniveaus.

Dit zijn NordVPN’s protocollen:

 • OpenVPN – OpenVPN is het meest populaire VPN-protocol en staat bekend om zijn sterke beveiliging en veelzijdigheid. Het biedt zowel TCP- als UDP-verbindingen en maakt gebruik van geavanceerde encryptie om gebruikersgegevens te beschermen.
 • IKEv2/IPSec – IKEv2/IPSec is een snel en veilig protocol dat ideaal is voor mobiele apparaten. Het biedt sterke encryptie en is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele netwerken.
 • NordLynx – NordLynx is een geavanceerd en krachtig VPN-protocol dat een verbeterde verbinding, hogere snelheden en betere beveiligingsmaatregelen biedt dan andere VPN-protocollen. NordLynx is gebouwd rond het WireGuard-protocol en ontworpen om een snellere en veiligere VPN-verbinding te bieden. Het is beschikbaar op de desktop- en mobiele apps van NordVPN.

NordVPN biedt een reeks protocollen aan om aan verschillende gebruikersbehoeften te voldoen, van sterke beveiliging tot hogere snelheden. Gebruikers kunnen het protocol kiezen dat het beste bij hun behoeften past. De geavanceerde protocollen van NordVPN, zoals NordLynx, bieden extra opties voor gebruikers die op zoek zijn naar het hoogste niveau van beveiliging en snelheid.

Klantenservice

Als gebruikers een probleem met hun product hebben, biedt NordVPN 7 dagen per week, 24 uur per dag, professionele ondersteuning.

Er wordt via verschillende kanalen klantenservice aangeboden om te zorgen dat gebruikers snel en gemakkelijk hulp kunnen krijgen bij eventuele problemen.

Zo kun je je vragen eenvoudig stellen via e-mail of online chat, of antwoorden in NordVPN’s Helpcentrum vinden. Zo wordt je specifieke probleem altijd snel opgelost. Ook is het bedrijf actief op social media waar ze over het algemeen snel reageren op berichten/vragen van gebruikers.

Prijzen

Er wordt een reeks van abonnementen tegen verschillende prijzen aangeboden door NordVPN om aan verschillende gebruikersbehoeften te voldoen. Zo wordt er een maandelijks abonnement aangeboden, een 1-jarig abonnement en een 2-jarig abonnement. De prijzen hiervoor zijn als volgt:

 • Maandelijks abonnement – Het maandelijkse abonnement van NordVPN kost €12,99 per maand en biedt volledige toegang tot de standaard NordVPN-functies.
 • 1-jarig abonnement – Het 1-jarige abonnement van NordVPN kost €59,88 per jaar (equivalent aan €4,99 per maand) en biedt volledige toegang tot de standaard NordVPN-functies.
 • 2-jarig abonnement – Het 2-jarige abonnement van NordVPN kost €100,56 voor 2 jaar (equivalent aan €4,19 per maand) en biedt volledige toegang tot de standaard NordVPN-functies.

Naast het reguliere (Standard) abonnement, biedt NordVPN ook nog een Plus-abonnement en een Complete-abonnement aan. Het Standard-abonnement geeft je toegang tot de VPN en geavanceerde functies zoals malwarebescherming en een tracker- en adblocker. Het Plus-abonnement geeft gebruikers hierbovenop ook toegang tot een cross-platform password manager en een data breach scanner.
Het Complete-abonnement biedt hiernaast ook 1 TB cloudopslag en ‘next-generation’ bestandencryptie. Onderstaande afbeelding laat deze abonnementsvormen nog eens zien, waar de prijs gebaseerd is op maandprijzen.

Alle NordVPN-abonnementen bieden toegang tot meer dan 5.000 servers in meer dan 50 landen en 24/7 klantenondersteuning. NordVPN heeft privacy hoog in het vaandel staan en verzamelt je gebruikersgegevens niet. Tot slot biedt NordVPN ook nog een geld-terug-garantie van 30 dagen, waardoor klanten de service zonder risico kunnen uitproberen en een volledige terugbetaling krijgen als ze niet tevreden over het product zijn.

Blockchain nieuws

Storm Partners lanceert nieuwe Web3-innovatie-sandbox “Lightningbox” in Genève
Nigeria blijft bovenaan Google-zoekopdrachten voor “Bitcoin” ondanks hardhandig optreden
Australische overheid verbiedt gebruik van crypto en creditcards voor online gokken
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken