Blue Creditcard
Blockchain

Betalingsbedrijf Curve maakt bod op 87.000 creditcardklanten van BlockFi

Het betalingsbedrijf Curve is in actieve discussies om de ruim 87.000 creditcardklanten van BlockFi over te nemen. De creditcards van de geldschieter Blockfi zijn sinds 11 november zijn opgeschort.

Onderhandelingen zijn begonnen

Een woordvoerder van Curve dat er inmiddels onderhandelingen zijn begonnen met het ‘Banking-as-a-Service’ (BaaS) bedrijf Deserve, dat het BlockFi-kaartprogramma bedient. De Curve-woordvoerder zei hierover het volgende:

Er wordt actief onderhandeld over de voorwaarden tussen Curve en Deserve, maar een verkoop of samenwerking, indien overeengekomen, is in afwachting van de afronding van due diligence. Het primaire aanspreekpunt voor de lopende onderhandelingen is Deserve/Evolve, niet BlockFi, maar dat is een afspraak die moet worden bevestigd.

Curve is hiermee ook direct niet geïnteresseerd in de activa van BlockFi, slechts in hun creditcardklanten.

Meer partijen zitten achter creditcardklanten aan

Mocht het lukken om de overname te voltooien, dan is het plan om het creditcardprogramma van BlockFi voort te zetten. Klanten kunnen hierdoor nog steeds crypto-beloningen verdienen.

Curve is naar verluidt echter niet de enige partij die achter de creditcardklanten van BlockFi zitten. Ook zouden Binance US en Coinbase achter dezelfde klanten aanzitten. Het is hierdoor nog even afwachten welke partij het meeste biedt en hiermee de klanten over zal nemen.

Blockchain nieuws

Kansen in Tokenisatie voor vermogensbeheerders, volgens Chainlink
Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?