Blockchain Nieuws

Betalingsbedrijf Curve maakt bod op 87.000 creditcardklanten van BlockFi

Het betalingsbedrijf Curve is in actieve discussies om de ruim 87.000 creditcardklanten van BlockFi over te nemen. De creditcards van de geldschieter Blockfi zijn sinds 11 november zijn opgeschort.

Onderhandelingen zijn begonnen

Een woordvoerder van Curve dat er inmiddels onderhandelingen zijn begonnen met het ‘Banking-as-a-Service’ (BaaS) bedrijf Deserve, dat het BlockFi-kaartprogramma bedient. De Curve-woordvoerder zei hierover het volgende:

Er wordt actief onderhandeld over de voorwaarden tussen Curve en Deserve, maar een verkoop of samenwerking, indien overeengekomen, is in afwachting van de afronding van due diligence. Het primaire aanspreekpunt voor de lopende onderhandelingen is Deserve/Evolve, niet BlockFi, maar dat is een afspraak die moet worden bevestigd.

Curve is hiermee ook direct niet geïnteresseerd in de activa van BlockFi, slechts in hun creditcardklanten.

Meer partijen zitten achter creditcardklanten aan

Mocht het lukken om de overname te voltooien, dan is het plan om het creditcardprogramma van BlockFi voort te zetten. Klanten kunnen hierdoor nog steeds crypto-beloningen verdienen.

Curve is naar verluidt echter niet de enige partij die achter de creditcardklanten van BlockFi zitten. Ook zouden Binance US en Coinbase achter dezelfde klanten aanzitten. Het is hierdoor nog even afwachten welke partij het meeste biedt en hiermee de klanten over zal nemen.

Blockchain nieuws

Genesis is Gemini Earn gebruikers 900 miljoen dollar schuldig
Alameda Research investeerde 1,15 miljard dollar in crypto miner Genesis Digital
Animoca komt met Metaverse fonds van miljard dollar voor ontwikkelaars
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten