Persbericht

Persbericht

Newsbit 02-03-2022 18:20 leestijd 2 - 3 min

Bexplus lanceert copy trading en 100% stortingsbonus, waardoor top handelaren winst voor u kunnen maken

Bexplus streeft sinds hun oprichting naar het aanbieden van geavanceerde en effectieve mogelijkheden voor hun klanten, voor digitale valuta-investeringen op instapniveau.

Om handelaren te helpen meer te verdienen, optimaliseert Bexplus zijn functies en biedt het handelaren:

Twee voordelen: een stortingsbonus van 100% en een crypto-wallet met 21% jaarlijkse rente.

Vier tools: 100X hefboomwerking (leverage), een copy-trade-systeem, een demo-account en een mobiele applicatie (APP).

Hiernaast heeft Bexplus ook nog enkele deposito-cryptocurrencies toegevoegd. Deze deposito-cryptocurrencies zijn momenteel BTC, USDT, ETH, XRP, LTC, EOS, en meer. 


Voordelen

Stortingsbonus van 100%

Op het platform van Bexplus krijgt iedere handelaar een stortingsbonus van 100%. Wanneer een gebruiker bijvoorbeeld 1 Bitcoin (BTC) stort, dan krijgt diegene er 2 op zijn account. Alhoewel de bonus niet opneembaar is, kunnen gebruikers hierdoor wel grotere posities openen, waardoor een grotere winst geboekt kan worden. Let wel op dat er een maximale bonus van 10 BTC voor iedere storting is. Alle winst die met de bonus gemaakt wordt is opneembaar. 

Wallet met 21% jaarlijkse rente én meerdere deposito’s mogelijk

De markt-prijzen stijgen en de prijzen dalen, maar de Bexplus-wallet is bedoeld om uw activa te beschermen en te vergroten. Als je even wilt uitrusten van de steeds veranderende cryptomarkt, kun je terecht bij de Bexplus rentewallet. Het biedt 21% rente op jaarbasis. Het is te zeggen; als je 1 BTC stort, krijg je een jaar later 1,21 BTC. Onmiskenbaar is dat bijna de grootste interesse in de industrie. Bovendien accepteert de Bexplus-wallet meerdere stortingen van cryptocurrencies, zoals BTC, USDT, ETH, XRP, LTC, EOS enzovoort.


Tools

100x Hefboomwerking (Leverage)

Met een hefboomwerking van 100x kunt u 1 BTC gebruiken om een ​​positie van 100 BTC te openen door een ‘long’ positie te openen (voorspellende BTC-prijs zal stijgen), of door een short-positie te openen (voorspellende BTC-prijs zal dalen).

Als u bijvoorbeeld bij spothandel 1 Bitcoin koopt voor de prijs van $40.000, en wanneer het stijgt naar $45.000, krijgt u slechts $ 5000 als winst. Als u op Bexplus investeert in 1 BTC tegen dezelfde prijs met 100x hefboomwerking, en de Bitcoin-prijs stijgt tot $45.000, heeft u een kans om winst te maken van $500.000 [($45.000- $40.000) * 1BTC * 100x = $500.000].

Copy-trade System

Met het copy-trade-systeem van Bexplus kunt je automatisch de handel van andere handelaren kopiëren en uitvoeren. Het kan een zeer waardevolle portfolio zijn voor degenen die net beginnen met handelen, of voor degenen die niet veel tijd willen besteden aan het beheren van hun transacties. 

Je kan hierbij niet alleen direct alle handelsgegevensstatistieken van de handelaar inzien en met elkaar vergelijken, maar ook kun je de grootte van de kopieeropdracht aanpassen, de take-profit en stop-loss instellen, de order proportioneel kopiëren en de kopieeropdracht beëindigen op elk moment.

Demo-account

Bexplus biedt ook een demo-account aan, die exact de echte handel simuleert. Daarom kunnen handelaren met het demo-account gemakkelijker hun strategieën oefenen zonder enig risico. 

In het demo-account zijn er 10 opnieuw aanvulbare BTC waar handelaren zoveel mee kunnen oefenen als ze zelf willen.

Applicatie voor de mobiele telefoon

Met de eersteklas Bexplus-applicatie worden alle benodigde functies en hulpmiddelen (realtime grafieken, een verscheidenheid aan indicatoren, nieuwswaarschuwingen, enz.) geïntegreerd. Dit is met behoud van een minimalistische en intuïtieve interface. Met de Bexplus-app beheer jij je account waar en wanneer je maar wilt. 

Bovendien kan de 24/7 melding je op de hoogte houden van (grote)  prijsbewegingen, waardoor het gemakkelijker wordt om uw posities veilig te stellen.

De Bexplus App is beschikbaar in de Apple Store en in Google Play.


Kom meer te weten over Bexplus

Bexplus is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x hefboomwerking in futures op verschillende handelsparen aanbiedt: BTC, ETH, ADA, Doge, XRP, enz. Bexplus vereist geen KYC en is populair bij meer dan een miljoen handelaren uit meer dan 200 landen/regio’s . Bovendien is het veilig om geaccrediteerd te worden door MSB (Money Services Business).

Handel op Bexplus en win de grootste winst! Registreer je nu.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten