Persbericht

Persbericht

Newsbit 09-03-2022 21:22u leestijd 2 - 3 min

Biblepay: Een Christelijke Liefdadigheid Cryptocurrency

BiblePay (BBP) dient zowel als een gedecentraliseerde autonome liefdadigheidsinstelling als als een investering. Het combineert veel van de kenmerken van andere cryptocurrencies zoals Dash en Bitcoin met unieke community-building functies en een revolutionaire aanpak om het onverantwoorde afval te vermijden dat gepaard gaat met typische heat mining (aangezien Biblepay wordt samengevoegd met XMR, streeft Biblepay ernaar om een lage hoeveelheid fossiele brandstoffen te consumeren terwijl mijnwerkers dubbel worden beloond). Zoveel meer dan het eenvoudig genereren van rijkdom, streeft BBP ernaar een betere wereld te creëren en Gods liefde aan anderen te tonen via revolutionaire technologie.  Al 5 jaar lang heeft BiblePay 10% van zijn blockchain-uitstoot aan wees-liefdadigheidsinstellingen gegeven (die meer dan 90 weeskinderen per maand sponsoren).


De visie van Biblepay

Het doel van Biblepay is om een hedge te bieden tegen hyperinflatie, terwijl weeskinderen worden geholpen en mijnbouw voor iedereen tegelijkertijd toegankelijk wordt gemaakt. Biblepay’s mining algoritme draait op elke commodity PC (RandomX). Biblepay’s back-end masternodes, heiligdommen genaamd, slaan fragmenten van christelijke mp4-video’s op die een echte use case bieden (videostreaming plus CDN). Biblepay gelooft in vrijheid van meningsuiting door middel van vrijheid van meningsuiting. Biblepay neemt momenteel contact op met grote kerken om hen aan te moedigen hun eigen BiblePay Social Media-systemen te starten. (Biblepay is al goedgekeurd om eind april 2022 live te gaan met een middelgrote nationale kerk, in de VS). Om Biblepay’s kerkstreaming-app te demonstreren, met Sanctuary Videos, bezoek de volgende URL: https://dec.app.


Problemen met Blockchain-technologie volgens Biblepay

Bestaande blockchain-technologie neemt een van de verschillende vormen aan, die elk hun eigen moeilijkheid hebben. Proof-of-Work (POW) -systemen lijden aan extreem slechte elektrische efficiëntie, terwijl Proof-of-Stake (POS) -systemen inherente gebreken hebben in hun vermogen om slechte actoren te reguleren. Bovendien heeft heat mining voor de meeste op blockchain gebaseerde munten of tokens geleid tot de ontwikkeling van gespecialiseerde hardware-gebaseerde mining rigs die buiten het bereik van de meeste individuen liggen.  Met deze monopolies op zijn plaats blijft de gebruiker achter met restjes.  Met BiblePay worden gebruikers echter voortdurend blootgesteld aan het evangelie, ontvangen ze een dubbele inkomstenstroom voor mijnbouw en kunnen ze gratis (christelijk georiënteerde) video’s bekijken op https://social.biblepay.org die worden gehost op Biblepay.


Biblepay’s oplossing

BiblePay maakt gebruik van het RandomX-mijnalgoritme, waardoor iedereen met een pc de munt kan minen. Ook heeft Biblepay wees-NFT’s. Biblepay’s partnerweeshuizen toestaan om weeskinderen op te nemen voor sponsoring en te sponsoren met creditcards of Ethereum of Polygon.


De kernwaarden van Biblepay

Met deze focus en de hoge eis aan efficiëntie, geloven ze dat ze in staat zijn om een aanzienlijke impact te hebben in de gemeenschap. Bovendien bestaat er een belangrijke markt voor religieuze liefdadigheidsbijdragen, zoals de onderstaande afbeelding (GivingUSA) aangeeft – meer dan 32% van alle liefdadigheidsbijdragen van 2016, of meer dan $ 120 miljard USD, waren gewijd aan religieuze liefdadigheidsinstellingen. Human Services maakte ook de top 3 compleet en ontving een zeer gezonde $ 46.8B USD. Het zou geen heel groot percentage penetratie vereisen om BiblePay zijn doelen te zien realiseren. Hoewel de eerste liefdadigheidsinstellingen door het ontwikkelingsteam werden geselecteerd, zijn alle daaropvolgende partnerschappen op voorstel gebaseerd, wat betekent dat een lid een inzet moet doen om een voorstel in te dienen dat ter stemming wordt voorgelegd en, indien succesvol, aan het budget wordt toegevoegd. Op deze manier is het mogelijk voor elke organisatie, waarvan de gemeenschap besluit dat het waard is om te worden ondersteund, om de vruchten te plukken van BiblePay.


Biblepay’s S3AAS

Met S3AAS kan uw organisatie bestanden (denk aan grote video’s, afbeeldingen, website assets) opslaan op het Biblepay Cluster. Je kunt ook lid worden van de nieuwe sociale media systeem en een onveranderlijk bericht testen!

Ga voor meer informatie over het spannende project van Biblepay naar: https://www.biblepay.org/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten