Altcoin Nieuws

Bijna 1,5 miljard Luna Classic verbrand dankzij belasting van 1,2%

Na weken van enthousiast vooruitkijken, was het afgelopen week eindelijk zo ver voor Luna Classic (LUNC) en werd de transactie-belasting van 1,2 procent ingevoerd. In totaal is er tot nu toe bijna 1,5 miljard aan LUNC verbrand. Dat klinkt als een grote hoeveelheid, maar de gemeenschap had op veel meer gehoopt.

Gemeenschap mikt op 1 biljoen

Als het verbranden van LUNC op dit tempo doorzet, dan zijn er aan het einde van het jaar ongeveer 113 miljard tokens verbrand. Dat luistert wederom als een grote hoeveelheid tokens, maar de gemeenschap hoopte op een verbrandingstempo van 1 biljoen tokens per jaar. Uiteindelijk is het doel om de supply van LUNC terug te brengen tot 10 miljard tokens. Op het moment van schrijven zijn er ongeveer 6,151 biljoen LUNC tokens in omloop.

Om dat terug te brengen tot een supply van 10 miljard LUNC tokens, moet er nog veel gebeuren. Een ander probleem is dat de waarde van de token waarschijnlijk toeneemt, naarmate de supply daalt. Hoe meer dat het geval is, hoe langzamer het verbrandingstempo. Nu kost het verbranden van één token 0,00001845 dollar. Als het aantal tokens halveert, dan zou de koers bij dezelfde market cap verdubbelen.

Niet blij met Binance

De LUNC gemeenschap is overigens niet blij met de beslissing om gebruikers de keuze te geven om aan de transactie-belasting mee te doen. “Een man met de intelligentie van CZ (CEO van Binance) moet begrijpen dat mensen de vrijwillige keuze geven om mee te doen aan de transactie-belasting praktisch nul kans heeft om te werken. De LUNC gemeenschap heeft al gestemd op de universele toepassing van de 1,2 procent belasting”, aldus LUNCDAO via Twitter.

Als Binance vanaf het begin had meegedaan aan de burn, dan was er bij het beursplatform voor 13,08 miljard aan LUNA op de brandstapel gekomen. In die zin is het logisch dat de gemeenschap hoopt op de steun van Binance. Die hebben echter besloten de beslissing in handen te leggen van de gemeenschap, waardoor het wachten is op de stemmen van deze mensen.

Altcoin nieuws

Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?
Prijs van FTM stijgt met 50% terwijl Fantom roadmap onthult
Voorstel van Terra Classic om burn belasting opnieuw te verhogen tot 1,2%
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten