Nieuws, Trending

Binance beloont gebruikers van nieuwe gedecentraliseerde exchangeIn de aanloop van hun aankomende gedecentraliseerde exchange (DEX), hoopt Binance dat deze zoveel mogelijk wordt getest. Om dit te stimuleren, beloont de populaire exchange de gebruikers door ongeveer €90.000 ($100.000) aan tokens weg te geven.


Lancering versnellen

Het initiatief vanuit Binance is bedoeld om de nieuwe exchange genaamd Binance DEX, sneller te kunnen lanceren.

Lanceren zonder testen kan echter niet, hierom heeft het bedrijf fondsen beschikbaar gesteld in de vorm van prijzen. Hiermee wil Binance een gestimuleerde handelscompetitie starten. Naar verluid gaat deze aankomende donderdag (07 maart 2019) om 08:00 Nederlandse tijd van start.


Vereisten om mee te mogen doen

De vereisten om mee te mogen doen zijn vrij laag. Zo moet je een account hebben op de huidige versie van Binance en in het bezig zijn van minimaal 1 Binance Coin (BNB). Nadat je je hebt aangemeld ontvang je 200 virtuele BNB-tokens voor ieder adres dat je hebt aangemeld. Per account mag je maximaal 20 adressen registreren.Meerdere evenementen

Om de competitie zo eerlijk mogelijk voor iedereen te maken, verdeeld Binance de competitie over 2 verschillende evenementen.


Evenement 1

In het eerste evenement streeft Binance naar een token-competitie voor een gezonde prijsvolatiliteit. Hier kunnen gebruikers tegen elkaar concurreren om tokens op het testnetwerk van Binance DEX uit te geven. Hier zal vervolgens een ranglijst uit volgen die om de 5 minuten wordt bijgewerkt. Deze ranglijst is gebaseerd op de som van de volatiliteit van de waarde van de gehandelde tokens.

De top 3 van deze ranglijst krijgt een prijs, variërend tussen de 1.000 en 3.000 BNB-tokens.


Evenement 2

Hiernaast organiseert het bedrijf een tweede evenement genaamd “Absolute Return Competition”. Tijdens dit evenement rangschikt het bedrijf volgens het absolute rendement dat de gebruikers weten te behalen. In deze competitie zullen er meer winnaars zijn, zo geeft het bedrijf 20 prijzen weg, variërend van 50 tot 1.000 BNB-tokens.DEX testnetwerk eerder al live gegaan

Het testnetwerk van de nieuwe gedecentraliseerde exchange is afgelopen week al officieel van start gegaan. Deze exchange wordt aangedreven door de blockchain-technologie en een peer-to-peer gedistribueerd systeem genaamd Binance Chain.

Tot slot werkt Binance samen met de Ledger Nano S om compatibele wallets op een later tijdstip te kunnen ondersteunen. Naast de Ledger zullen ook andere gedecentraliseerde software- en hardware wallets worden ondersteund. Welke dit precies worden is voor nu helaas nog onbekend.