Altcoin Nieuws

Binance bevestigt steun voor Luna Classic Burn Belasting

Binance, de grootste exchange ter wereld, heeft laten weten dat het de Terra Luna Classic (LUNC) Tax Burn steunt.

De Luna Classic Burn Belasting

Binance, de grootste exchange ter wereld, steunt dus de Luna Classic (LUNC) Burn belasting. De exchange heeft in een aankondiging laten weten hoe dit zal gaan werken. Binance schrijft:

Aanbetalingen: transacties worden belast door het Terra Classic-netwerk voordat het Binance bereikt. Het saldo wordt na de belastingaftrek van 1,2% door het netwerk op uw Binance-account bijgeschreven. Opnames: gebruikers ontvangen het opnamebedrag minus de opnamekosten die door Binance in rekening worden gebracht en de belastingaftrek van 1,2% door het netwerk.

Binance heeft echter nog steeds niet bevestigd of het de LUNC-handel gaat belasten. De exchange zegt verder dat de spot- en margehandel voor LUNC en USTC onaangetast zal blijven wanneer de Tax Burn live gaat.

De Luna Classic-gemeenschap wordt benadrukt door het besluit van Binance om de Tax Burn niet toe te passen op de LUNC-handel.

“We zijn extreem teleurgesteld in CZ (Changpeng Zhao) omdat hij zijn woord niet hield. Het toepassen van de 1,2% belasting op opnames en stortingen ontmoedigt mensen om Binance te verlaten. Ze passen de LUNC-burn niet toe op de spot- en margehandel, oftewel, waar de gemeenschap om vroeg.

Aldus de LUNC DAO.

Het Terra LUNC Burn-voorstel

Het is opmerkelijk dat de Terra-gemeenschap TFL heeft opgeroepen om een deel van de LUNC-voorraad te burnen. Dit wil het doen om investeerders te compenseren voor de verliezen die ze begin mei 2022 hebben geleden nadat UST zijn peg aan de dollar verloor.

Ondanks de wensen van investeerders, verliet TFL het LUNC-project om een nieuwe chain en nieuwe tokens te lanceren. Dit was volgens haar de perfecte manier om investeerders te compenseren. De inspanning van TFL was echter onvoldoende om de slachtoffers van de ineenstorting van het Terra-ecosysteem te compenseren. In juni 2022 stemden beleggers dat een belasting van 1,2% moest worden toegepast op alle LUNC transacties. Alle LUNC-tokens die via het belastinginitiatief zijn verkregen, worden permanent vernietigd, waardoor het totale aanbod afneemt. Hierdoor zal de waarde stijgen.

Als het op 20 september live gaat, zal het belastingvoorstel van 1,2% ervoor zorgen dat gebruikers een vergoeding van 1,2% betalen voor alle on-chain transacties. Deze vergoeding wordt vervolgens naar de door Terra geleverde burn-wallet gestuurd om de LUNC-voorraad te verminderen. De parameter wijziging kan niet worden toegepast op exchanges zonder de ondersteuning van andere exchanges. Dit is dan ook een reden tot bezorgdheid voor sommige gebruikers, aangezien de meeste LUNC-transacties plaatsvinden op centrale exchanges. Grote exchanges zoals Binance, MEXC global, Kucoin en Gate.io hebben bevestigd de LUNC Burn te ondersteunen.

Exchange nieuws

200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen 200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen
Sam Bankman-Fried over de mogelijkheid voor FTX om Celsius over te nemen Sam Bankman-Fried over de mogelijkheid voor FTX om Celsius over te nemen
FTX overweegt Celsius te redden door assets over te nemen FTX overweegt Celsius te redden door assets over te nemen
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten