Altcoin Nieuws

MEXC burnt meer dan 155 miljoen Terra Luna Classic in 5 dagen

Het MEXC Global LUNC burn-evenement ter ondersteuning van de LUNC-gemeenschap is goed begonnen.

MEXC heeft miljoenen LUNC geburnd ter ondersteuning van belastingvoorstel

Volgens gegevens van zijn blogpost heeft MEXC ongeveer 155 miljoen LUNC aan handelskosten geburnd. Dit aantal werd geburned in slechts vijf dagen van zijn twee weken durende LUNC burn-evenement. Vooral de afgelopen twee dagen schoot het aantal vernietigde tokens toe. In de afgelopen twee dagen zijn er namelijk meer dan 100 miljoen LUNC is geburnd.

MEXC LUNC Brandgegevens
MEXC LUNC burn-gegevens

MEXC maakte zaterdag voor het eerst zijn plan om het LUNC 1,2% belastingvoorstel op transacties te ondersteunen in een blogpost bekend. De exchange implementeert het beleid door de LUNC-spothandelskosten aan te passen tot 1,2%. Vervolgens gebruikt het de verkregen vergoeding te gebruiken om LUNC-tokens terug te kopen die vervolgens naar de door Terra geleverde burn-wallet worden verzonden. 

Aanvankelijk heeft MEXC gepland dat dit evenement maar twee weken zal duren. Toch heeft de exchange de bereidheid uitgesproken om het initiatief langer voort te zetten als de reactie van gebruikers positief is.

Sinds MEXC zijn steun voor het voorstel heeft aangekondigd, hebben andere grote crypto-exchanges ook hun steun uitgesproken voor het LUNC-gemeenschapsbelastingvoorstel. Onder andere KuCoin en Gate.io hebben inmiddels hun steun toegezegd voor het voorstel als de gemeenschap het zou implementeren. 

Gate.io zegt met name dat het alleen zal worden geïmplementeerd in LUNC-opnames, tot ongenoegen van sommige gebruikers. Gebruikers merkten op dat dit niet is wat de gemeenschap wil, omdat ze belasting willen op alle transacties, niet alleen op opnames.

Het is vermeldenswaardig dat de gemeenschap niet blij is met de Binance-ondersteuning voor LUNC tax burn. Binance heeft burn niet toegepast op off-chain transacties zoals handel. In plaats daarvan ondersteunt de aankondiging van de exchange alleen on-chain transacties zoals stortingen en opnames. Binance blijft het platform met de grootste LUNC-transactieactiviteiten. Het LUNC 24-uurs handelsvolume piekte op Binance op meer dan $1 miljard.

Wat houdt het belastingvoorstel in?

Het 1,2% belastingvoorstel van de LUNC-gemeenschap is het nieuwste burn-initiatief van de gemeenschap om het overtollige aanbod van LUNC-tokens te beteugelen na de ineenstorting van het Terra-ecosysteem. Leden van de gemeenschap zien namelijk een toekomst waarin LUNC de prijs van $1 haalt. Het lijkt erop dat de gemeenschap op 10 september over het voorstel zal stemmen. Mits het wordt aangenomen, wordt de implementatie verwacht rond 20 september. 

Het is niet verwonderlijk dat in de nasleep van deze nieuwe ontwikkelingen de prijs van het LUNC-token is blijven stijgen. LUNC handelt momenteel op $0.0005197. 

Altcoin nieuws

200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen 200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld” Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld”
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten