hacken
Altcoin, Exchange,

Binance CEO dreigt met het Delisten van Bitcoin SV (BSV)

Changpeng Zhao, de CEO van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange Binance, heeft zijn ongenoegen geuit over Craig Wright. Hij dreigt zelfs met het delisten van Bitcoin SV.


CEO van Binance dreigt met delisten Bitcoin SV

Changpeng Zhao uit zijn kritiek op Graig Wright nadat er een artikel geplaatst is door Bitcoin Magazine. In dit artikel stond dat Craig Wright van plan was de persoon achter het idee van de Lightning Thorch aan te klagen, genaamd Hodlonaut.

Er is een ware oorlog gaande op Twitter tussen Hodlonaut’s fans en Wright. Zij noemen Wright een oplichter omdat hij zegt dat hij de enige echte Satoshi Nakamoto is (de oprichter van de Bitcoin).

De CEO van Binance heeft er genoeg van en zegt dat Craig Wright niet Satoshi Nagamoto is. Hij zegt zelfs: “Nog meer van deze bullshit en we delisten Bitcoin SV.”

 

De cryptocurrency community gelooft niet dat Craig Wright de echte Satoshi Nakamoto is. Er ontstaan steeds meer hashtags waarin mensen hem uitmaken voor fraudeur. (#Faketoshi en #CSWFraud). In het artikel op Bitcoin Magazine zegt Craig iedereen aan te klagen die zegt dat hij niet Satoshi is. Ook eist hij een excuus van Hodlonaut.


Wil je mee discussiëren over crypto nieuws, of wil je professionele analyses van de crypto markt? Join dan ons Telegram kanaal @newsbit_crypto.