Binance, BNB
Bitcoin

Binance CEO: nieuwe Bitcoin investeerders zijn geen vroege adopters meer

Binance CEO Richard Teng claimt dat nieuwe investeerders in Bitcoin en crypto geen vroege adopters meer zijn. Die uitspraken deed hij, nadat Binance het grens van 200 miljoen gebruikers bereikte. “We zijn enorm vereerd en nederig om 200 miljoen geregistreerde gebruikers te mogen verwelkomen”, aldus Teng.

Snelle groei voor Binance

Binance is met 200 geregistreerde gebruikers over de hele wereld ook meteen het grootste handelsplatform ter wereld.

Het beursplatform dat in 2017 opgericht werd door Changpeng Zhao groeit overigens snel. Het aantal geregistreerde gebruikers steeg met 100 miljoen stuks van 100 naar 200 miljoen in een periode van 26 maanden.

Volgens Cheng heeft Binance die snelle groei te danken aan het veranderende landschap voor de crypto-industrie. “Deze mijlpaal is niet alleen een triomf voor Binance. Het is ook een teken van de robuuste groei en volwassenheid van de bredere industrie.

Het reflecteert de transitie van vroege adopters naar de vroege meerderheid. Dat impliceert dat een groter en groter deel van de wereldbevolking opwarmt voor crypto en de eindeloze mogelijkheden”, aldus Teng.

Op weg naar 1 miljard gebruikers

De mijlpaal van 200 miljoen gebruikers betekent voor Binance niet dat ze zullen uitrusten. Integendeel, het is volgens Teng tijd om in beweging te blijven.

Het grote doel is om uiteindelijk op 1 miljard gebruikers uit te komen. Dat gaat niet makkelijk worden voor het beursplatform. Daarmee zou 1 op de 8 mensen een account moeten hebben op het handelsplatform.

Ook zou het daarvoor veel politieke steun nodig hebben. Met name in de Verenigde Staten, waar bijna 50 miljoen investeerders zitten. Dat is ongeveer 10 procent van alle gebruikers op aarde.

De komende presidentiële verkiezingen kunnen daar weleens een belangrijke rol in spelen in de Verenigde Staten. Als Donald Trump wordt verkozen als president, dan zou dat Binance kunnen helpen in die missie. Hij noemde zichzelf recent immers de crypto-president.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Duitse Bitcoin verkoop doet de Bitcoin koers dalen
Duitse recherche verkoopt meer dan $195 miljoen aan inbeslaggenomen Bitcoin
Trump ontvangt miljoenen in Bitcoin van bekende crypto tweeling
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen