Prijsanalyse

Prijsanalyse

Binance Coin (BNB) prijsanalyse 4 februari 2021

Hoe staat de Binance Coin koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de BNB grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


Binance Coin (BNB) 3-daagse grafiek

BNB heeft een nieuwe ATH gezet dus leek het ons wel eens tijd worden om te kijken waar de koers naartoe kan gaan. De 3-daagse grafiek ziet er erg sterk uit en de trend wordt bevestigd door de ema’s. We zien dat deze langzaamaan verder uit elkaar gaan staan. Dat betekent dat we kunnen stellen dat de kracht van de opwaartse trend aardig sterk is. Ook zien we de koers aardig ver van de ema’s staan wat kan duiden dat er een retrace en tevens een instap moment aan kan gaan komen. En dit is waar we in deze analyse ook eens naar gaan kijken.

BNB 3d chart – Bron: Tradingview

Binance Coin (BNB) 4-uurs grafiek

Op de 4-uurs grafiek zien we higher lows en higher highs wat een gunstig teken is. De ema’s staan bullish maar dicht tegen elkaar aan. Hoelang deze stijging door kan gaan is daarom niet zeker. Op de rsi kunnen we de eerste tekenen van een bear div namelijk al spotten. Let op dit is nog niet bevestigd.

BNB 4h chart – Bron: Tradingview

Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Binance Coin (BNB) 1-uurs grafiek

Onze analist ziet op de 4-uurs grafiek dat er een higher high is gevormd die waarschijnlijk wel even geretraced gaat worden. De meest logische plek zou dan zijn ter hoogte van de 3 highs ervoor. Zou je dat met de fibonacci meten zou dat confluence hebben met de 0.5 en 0.618 level.

BNB 1h chart – Bron: Tradingview

Conclusie

We kunnen wel stellen dat BNB aardig bullish is. Het eerstvolgende support ligt rond de 50 dollar. Verliezen we die dan zal $46,00 met daarna $44,00 voor support moeten gaan zorgen. Op dit moment trade BNB tegen weerstand aan van de $53,00 en mocht die weerstand doorbroken worden dan is de eerstvolgende weerstand gemeten aan de hand van de fibonacci op 65 dollar.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten