Nieuws, Trending

Nieuws, Trending

Binance Futures Dagelijks handelsvolume boven $150 miljoen

Het dagelijkse handelsvolume, van de futures markten van de crypto exchange Binance, heeft de $150 miljoen dollar overschreden.


Binance Futures alleen als Invite only

Op 10 september publiceerde een Reddit gebruiker zijn bevindingen over het handelsvolume van Binance op de futuresmarkten. Hij liet zien dat het handelsvolume in 24 uur tijd opmerkelijk hoge volumes bereikte. Het handelsvolume in USDT bedroeg namelijk meer dan $151 miljoen dollar.

Ook laat de gebruiker weten dat het platform alleen ‘invite only’ is. Dat wil zeggen dat je uitgenodigd moet zijn om het Future platform te gebruiken.

 
Dagelijks handelsvolume Binance Futures

Kritiek op de Futures platforms

Een tijd geleden lanceerde crypto exchange Binance twee futures test-platforms, genaamd Futures A en Futures B. Binance wou graag weten welk platform beter was en wat er nog kon verbeteren. Daarom nodigde de exchange gebruikers uit om deel te nemen aan een competitie waar 10.000 BNB tokens weg werden gegeven. Volgens testpersoon ‘double jump’ waren beide platforms nog onbruikbaar. Hij had een aantal belangrijke feedback punten die nog verbeterd moesten worden.

Even later kwam er ook kritiek uit een andere hoek. Crypto exchange BitMEX beschuldigde Binance er namelijk van bepaalde documenten gewoon weg gekopieerd te hebben van hun platform. In een tweet feliciteerde BitMEX Binance met hun Testnet Futures en zeiden ze blij te zijn dat Binance net zoveel plezier beleeft aan het lezen van hun documenten als aan het schrijven ervan. Arthur Hayes, de CEO van BitMEX, heeft het bericht geretweet met een meme en een opmerking gericht aan de Binance CEO, Changpeng Zhao.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten