Nieuws, Trending

Nieuws, Trending

Testpersonen: Binance Futures platformen zijn ‘onbruikbaar’

De Bitcoin Futures van crypto exchange Binance zijn volgens de pre-release testpersonen nog onbruikbaar. Er zijn belangrijke gebreken gevonden.


Beide Binance Future platformen zijn nog onbruikbaar

In een reeks van tweets liet een testpersoon genaamd ‘Doublejump’ weten dat beide future platformen momenteel onbruikbaar zijn, omdat er een aantal basisfuncties missen die essentieel zijn voor het gebruiksgemak.

 
binance future
tweet doublejump 1/13
 

Binance heeft twee aparte versies van haar futures platform vrijgegeven om te testen. De crypto exchange is van plan de testpersoon met de meest waardevolle informatie te belonen met een prijs.

Platform A is gemaakt door het eigen ontwikkelingsteam van Binance. Platform B is ontwikkeld door de JEX exchange, een bedrijf die Binance onlangs heeft gekocht.

Echter, volgens doublejump is geen van beide platformen momenteel geschikt om te gebruiken. Hij zegt hierover het volgende:

“Platform A is onbruikbaar vanwege de contractgrootte, maar verder heeft het een mooie interface en goede specificaties. Platform B is niet goed gedocumenteerd en heeft een onhandig hefboomsysteem.”


Concurrentie voor Binance futures neemt snel toe

De bovenstaande aanmerkingen waren niet de enige twijfels over de platformen. Zo waren er bijvoorbeeld twijfels over de Bitcoin prijs die weergegeven werd. Zo berekent platform de prijs gebaseerd op 6 exchanges, namelijk:

  • Bitfinex
  • Binance
  • Huobi
  • Bittrex
  • HitBTC

Niet goed, volgens Doublejump hij twijfelt vooral over het meenemen van de prijs die voorkomt uit de vrij ‘shady’ exchange genaamd HitBTC.

Het is dus nog niet bekend wanneer het Binance futuresplatform gelanceerd kan worden. Wel is zeker dat de concurrentie flink toe zal gaan nemen door de lancering van het Bakkt Futures platform.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten