Floki_PB
Altcoin

Binance Pay voegt Floki toe aan betaalmogelijkheden

Floki (FLOKI) behoort momenteel tot de snelst groeiende projecten. Deze meme coin heeft aanzienlijk aan populariteit gewonnen en kreeg recentelijk nog meer aandacht door de integratie met Binance Pay.

Dankzij deze integratie kunnen meer dan 12 miljoen actieve gebruikers hun Floki tokens gebruiken voor transacties bij handelaren over de hele wereld.

De samenwerking met Binance Pay vergemakkelijkt het voor gebruikers om wereldwijd in zowel fysieke winkels die crypto accepteren als via de Marketplace applicatie van Binance met de digitale munt te betalen voor goederen en diensten.

De mogelijkheid om de FLOKI te gebruiken voor betalingen aan handelaren over de hele wereld kunnen het transactievolume aanzienlijk verhogen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op de liquiditeit van Floki, maar draagt ook bij aan de stabiliteit en waardevermeerdering van de munt op de lange termijn.

Verbetering van het netwerk

Naast het vergroten van de gebruikersbasis legt het team achter Floki ook aanzienlijk de focus op het verbeteren van het netwerk. Dit is gerealiseerd door, vergelijkbaar met Shiba Inu (SHIB), een tokenverbrandingsprogramma te implementeren. In maart alleen werden al meer dan 214 miljard tokens verbrand, wat overeenkomt met een waarde van meer dan 55 miljoen dollar. Dit initiatief lijkt succesvol te zijn en overtreft zelfs de tokenverbrandingen van andere vooraanstaande meme coins.

Een uniek aspect van dit programma is de hoge verbrandingsratio die wordt toegepast op vroegtijdig unstaken van Floki tokens, waarbij 5-20% van de unstaked tokens wordt verbrand. Bovendien draagt FlokiFi Locker, een gedecentraliseerd financieringsprotocol (DeFi), bij aan het verbrandingsproces, wat de unieke benadering van Floki in de meme coin ruimte onderstreept.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht FLOKI of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Crypto-analist waarschuwt voor grote crash van altcoins zoals Chainlink
Topanalist: ‘Deze Solana-memecoin ziet er bullish uit’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving