Nieuws, Trending

Binance richt nieuw platform opPopulaire cryptocurrency exchange Binance is van plan om naar Europa uit te breiden. Dit door een nieuw platform te lanceren dat speciaal gericht is op Europa.


Binance Jersey

Het nieuwe handelsplatform gaat naar verluid Binance Jersey heten. Dit platform is ontworpen voor de handel van fiat naar crypto en is ontworpen om de Euro en de Britse Pond om te zetten in Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH).


Handelen

Om op het platform te kunnen handelen moet het aangemaakte account eerst worden geverifieerd. Dit wordt gedaan door middel van het bekende Know Your Customer (KYC) proces. Deze wordt momenteel al door verschillende Nederlandse handelsplatformen gebruikt. Hierna kunnen klanten handelen in handelsparen als BTC / GBP, BTC / EUR, ETH / GBP en ETH / EUR.Brexit

Door de onzekere Brexit-periode benadrukt Binance dat deze uitbreiding zou kunnen zorgen voor meer vrijheid in de dreigende Brexit-onzekerheid. In deze periode baren de pond en de euro ook voor de benodigde zorgen, één die Binance naar eigen zeggen mogelijk (gedeeltelijk) weg zou kunnen nemen.


Uitbreiding token-aanbod

Hiernaast is Binance bezig om hun token-aanbod uit te breiden. Hierdoor voegde Binance twee nieuwe paren toe met behulp van Ripple (XRP).