Terra luna
Altcoin, Terra Classic

Binance verlaagt Terra Classic burn-belasting naar 0.2%

Crypto-exchange Binance heeft woensdag aangekondigd de Terra Classic (LUNC) burn-belasting te verlagen van 1,2 procent naar 0,2 procent. 

Binance herziet burn-belasting

Volgens een officiële aankondiging op 19 oktober zal Binance de burn-belasting op on-chain transacties verlagen van 1,2% naar 0,2%. Het is van toepassing op alle stortingen en opnames van Terra Classic (LUNC) en TerraClassicUSD (USTC). De wijziging is echter niet van toepassing op de off-chain burn-belasting van handelskosten op LUNC-spot- en marge transacties.

Tijdens opnames ontvangen gebruikers het opnamebedrag na de opnamekosten die in rekening worden gebracht door Binance. Daarnaast wordt er dus een belasting van 0,2% betaald.

De hoofdontwikkelaars van Terra Rebels, Edward Kim en Alex Foreshaw, steunden voorstel 5234. Bovendien introduceerde Terra Rebel een voorstel voor het Terra Classic Grants-programma. Dit voorstel garandeerd een ​​transparant en efficiënt gebruik van de fondsen in de gemeenschapspool.

De burn-belasting van 0,2% op Terra Classic- en USTC-stortingen en -opnames wordt van kracht in epoch 98.

Stijgende burn rate

Binance heeft op 17 oktober meer dan 2,5 miljard Terra Classic (LUNC)-tokens geburned, waarmee het totaal door Binance in 3 weken op meer dan 11 miljard uitkomt.

Het totale aantal geburnde LUNC heeft de 22 miljard bereikt. Volgens gegevens heeft de gemeenschap meer dan 15 miljard LUNC geburned door de tokens naar het burn-adres te sturen. De burn rate steeg daardoor naar 704 miljoen tokens per dag.

De prijs van Terra Classic staat momenteel op een bedrag van $0.00024 en is daarmee meer dan 7% gedaald in de afgelopen 24 uur. De gemeenschap lijkt zich opnieuw te richten op de $0,0005,. Ondertussen dringt de gemeenschap er bij Coinbase en Robinhood op aan om LUNC opnieuw op de markt te brengen.