Binance voegt aan XRP gekoppelde Token toe aan gedecentraliseerde exchange

Cryptocurrency exchange Binance heeft aangekondigd dat het een tweede cryptocurrency gaat uitgeven op de nieuwe gedecentraliseerde exchange. Dit wil het gaan doen op de Binance Chain.


XRP BF2

De nieuwe cryptocurrency wordt een variant van Ripple’s XRP en gaat de naam XRP-BF2 krijgen. Naar verluidt wordt deze variant 1 op 1 gekoppeld aan de XRP-waarde. Binance heeft 10 miljoen XRP-BF2-tokens die het op het platform wil gaan verhandelen.

Eerder werd al een variant van de Bitcoin, BTCB, aan het gedecentraliseerde platform toegevoegd. Ook deze crypto-variant is 1:1 gekoppeld aan zijn oorspronkelijke cryptocurrency, in dit geval Bitcoin.

Doordat de varianten 1:1 worden gekoppeld is er geen sprake van spread, slip of extra kosten, aldus CZ van Binance.


Niet beperkt tot XRP

Binance is van plan om in de nabije toekomst meerdere cryptocurrencies op deze manier toe te voegen. Dit principe is niet beperkt tot slechts XRP. Hetzelfde principe kan theoretisch voor iedere willekeurige crypto worden uitgevoerd.


 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken