Nieuws, Trending

Nieuws, Trending

Newsbit 27-03-2018 10:52u leestijd 1 - 2 min

Binance voegt binnenkort USD naar crypto mogelijkheid toe

Binance, één van de grootste en populairste cryptocurrency beurzen is bezig met het toevoegen van de betaalmogelijkheid USD naar (verschillende) cryptocurrency. Iets wat toch wel nieuw is voor dit cryptocurrency platform.
Welcome to Malta, Binance. We aim to be the global trailblazers in the regulation of blockchain-based businesses and the jurisdiction of quality and choice for world class fintech companies.

Altcoins kopen met USD

Sinds Binance met haar kantoor naar Malta is verhuisd, is het voor Binance mogelijk om een fiat-to-crypto handelspaar op te kunnen zetten. Dit fiat-to-crypto handelspaar zorgt ervoor dat je rechtstreeks crypto kan kopen via USD. Eerder was het zo dat je eerst Bitcoins of Ethereum moest kopen van andere crypto beurzen, waarna je deze vervolgens naar Binance moesten overzetten, om via Binance altcoins te kunnen kopen. Dat Malta blij is met de komt van Binance, blijkt uit de tweet van de premier van Malta, die open staat voor Binance. Binance gaat naar malta

Voordelen voor cryptomarkt

Tevens biedt deze update enorme voordelen voor de gehele cryptocurrency industrie. Dit komt omdat men het altijd lastig heeft gevonden om geld te investeren in een cryptocurrency (vooral altcoins). Het investeren in altcoins werd vaak onnodig ingewikkeld gemaakt. Wanneer het dus mogelijk wordt om via USD een cryptocoin te kunnen kopen, wordt het een stuk makkelijker om in alle verschillende crypto’s te investeren. Het gevolg hiervan kan zijn dat steeds meer mensen geld gaan investeren in altcoins.

Voordeel voor Binance

Tot slot wordt het voor Binance gemakkelijker gemaakt om aan de betalingsverplichtingen te voldoen, doordat er nu rechtstreeks USD in de onderneming wordt geïnvesteerd. Hierdoor wordt de liquiditeit verhoogd, waardoor in dit geval Binance dus beter aan haar (lopende) betalingsverplichtingen kan voldoen. Een win-win voor beide kanten, zowel voor de (potentiële) investeerders als voor Binance.
Wil je meer weten over Binance? Lees dan dit artikel, waarin je alles over Binance te weten komt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten