Nieuws, Trending

Binance voegt creditcards toe als betaalmethodeDe populaire cryptocurrency exchange Binance heeft het voor zijn gebruikers eenvoudiger gemaakt om cryptocurrencies aan te schaffen. Zo worden creditcards vanaf nu ondersteunt.


Eenvoudig cryptocurrencies kopen

Volgens de CEO van Binance streven zij er naar om het zo eenvoudig mogelijk te maken om cryptocurrencies te kopen. Middels een creditcard kunnen gebruikers nu eenvoudig digitale activa kopen in slechts enkele minuten.


Samenwerking met Simplex

Om de creditcard-betalingen te verwerken is Binance een samenwerking aangegaan met het betalingsverwerkingsbedrijf Simplex.

Simplex is zelf opgericht in 2014 dat zich heeft gevestigd in Israël. In 2016 wist het bedrijf ruim €6 miljoen op te halen in een Serie-A investeringsronde. Onder andere cryptocurrency-mining apparatuur maker Bitmain is één van deze investeerders.


Langzaam opbouwen

Niet iedere cryptocurrency zal vanaf het begin kunnen worden gekocht met een creditcard. Bij de lancering zullen eerst de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP) worden ondersteund. Dit zal vervolgens verder worden uitgebouwd.Binance breidt uit

Het lijkt erop dat Binance zich flink aan het uitbreiden is. Zo lieten zij eerder al weten bezig te zijn om een nieuw platform in Europa op te starten.