Exchange Nieuws, Nieuws

Exchange Nieuws, Nieuws

Binance voegt Fiat-pairs toe, beginnend met Russische roebel

Binance, de grootste crypto-exchange ter wereld, zal binnenkort fiat-handel ondersteunen. De exchange begint met het ondersteunen van handelsparen met Russische roebels.


Binance start met roebel

Het nieuws werd vandaag aangekondigd door Changpeng Zhao, de CEO van Binance, op het Open Innovations Forum in Moskou. Door de nationale valuta van Rusland toe te voegen aan het platform stelt Binance Russische gebruikers in staat om cryptocurrencies rechtstreeks met roebels te kopen.

In een video op Twitter zegt de CEO:

“Over ongeveer twee weken zouden we ondersteuning moeten hebben voor de directe handel in Russische roebel. U kunt dus met roebels cryptocurrencies kopen op Binance.com kopen.”


Internationale crypto-fiat exchanges

In januari liet de exchange weten plannen te hebben om in 2019 uit te breiden naar acht nieuwe landen, waaronder Malta, Zuid-Korea, Rusland, Turkije, Bermuda, Liechtenstein en Singapore.

Momenteel heeft het vier internationale crypto-fiat exchanges gelanceerd, te weten Binance Uganda, Binance Jersey, Binance Singapore en Binance US.

Eerder deze maand lanceerde Binance peer-to-peer-handel voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Tether (USDT) tegen de Chinese yuan.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten