Shiba inu Nieuws

Shiba inu Nieuws

Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart

In het afgelopen jaar zijn steeds meer bedrijven en winkeliers de Shiba Inu coin als betaalmiddel gaan accepteren. Nu zet de munt misschien wel zijn grootste stap richting mainstream adoptie. Binance, ’s werelds grootste crypto exchange ter wereld, heeft de memecoin namelijk toegevoegd aan zijn crypto kaart.

Binance voegt Shiba Inu toe

Met de Binance-card kunnen gebruikers wereldwijd betalen met hun cryptomunte bij winkeliers die de munten accepteren. Er staan al een aantal belangrijke cryptomunten op en de mogelijkheden om met je favoriete munt te betalen worden alleen maar uitgebreider.

Zo stond Shiba Inu tot nu toe nog niet op de lijst, maar daar komt nu verandering in. In een post kondigde Shiba Inu namelijk aan dat investeerders nu kunnen betalen met hun SHIB tokens als ze een Binance-card hebben. De nieuwe ondersteuning zal ervoor zorgen dat je nu bij meer dan 60 miljoen winkels kunt betalen met Shib coins. Het gebruik van Shiba Inu met de Binance-card heeft nog meer voordelen voor de gebruikers. Gebruikers kunnen namelijk tot 8% cashback krijgen.

Meer opties van Binance

Shiba Inu is trouwens niet de enige cryptocurrency die aan de Binance-card werd toegevoegd. De crypto-exchange kondigde aan dat het zijn kaartaanbod verder uitbreidde met nog twee andere cryptocurrencies, namelijk Ripple (XRP) en Avalance (AVAX).

De toevoeging van deze munten heeft het totale aantal cryptocurrencies dat op de Binance-card wordt geaccepteerd, op 14 gebracht. Deze omvatten onder meer Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en BUSD. De exchange voegde eraan toe dat er wijzigingen in de betalingsprioriteit zouden zijn vanwege de toevoeging van de nieuwe cryptocurrencies. Gebruikers kunnen hun Binance-card blijven gebruiken zoals ze altijd hebben gedaan.

De Binance-card is voorlopig nog alleen beschikbaar voor inwoners uit Noorwegen, IJsland, Lichtenstein en Europa. Bovendien moeten gebruikers minimaal zes cryptocurrencies op hun prioriteitenlijst hebben staan, terwijl ze maximaal 12 cryptocurrencies kunnen vermelden.

De toevoeging van deze drie tokens aan de Binance-card betalingen is goed ontvangen door hun gemeenschap. In een bearmarkt als deze kan de acceptatie van tokens vaak het verschil maken, vooral voor houders die hoopvol blijven dat de prijzen zullen herstellen.

Shiba Inu nieuws

Game ontwikkelaars van Shiba Inu verhogen de servercapaciteit van nieuwe game Game ontwikkelaars van Shiba Inu verhogen de servercapaciteit van nieuwe game
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu en Dogecoin schitteren in “het weekend van de memecoins” Shiba Inu en Dogecoin schitteren in “het weekend van de memecoins”
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten