Exchange

Binance wil meer ETH DeFi projecten op zijn platform

De CEO van Binance, genaamd Changpeng Zhao, heeft meer op Ethereum gebaseerde DeFi-projecten uitgenodigd om zich aan te sluiten bij het Binance Smart Chain (BSC) -platform.


BSC is ETH-compatibel

In een tweet discussie met een andere gebruiker legde Zhao uit dat deze stap de belasting van het Ethereum-netwerk zou verminderen. Dit zal dan weer leiden tot een verlaging van de GAS-kosten van Ethereum.

Zhao benadrukte later dat de Binance Smart Chain geen vervanging of concurrent van het Ethereum-netwerk is, maar dat ze samenwerken. Zhao voegde toe dat Binance Smart Chain de smart contractmakers meer opties biedt:

“BSC was nooit bedoeld om ETH te vervangen, BSC is gewoon ETH-compatibel. Smart projecten geven hun gebruikers meer opties. Optie voor goedkopere tarieven.”

Zhao sloot zijn opmerkingen af ​​door te onthullen dat zijn Binance Smart Chain-transactievolume enkele dagen geleden 10% van het Ethereum netwerk bereikte.

Binance lanceerde het Binance Smart Chain-platform op 1 september en de CEO kondigde een paar dagen geleden de lancering aan van een investeringsfonds van $100 miljoen gewijd aan projecten die voortbouwen op de Smart Chain.


Investeer geen geld dat je niet hebt

Ondertussen sprak Zhao in een aparte tweet over de beslissing van Binance om de nieuwste DeFi-projecten toe te voegen. Dit deden ze op het moment toen het bedrijf het zwaar had voor het listen van SushiSwap. Binance Smart Chain host nu BurgerSwap, het nieuwste DeFi-project dat in slechts 24 uur een zeer groot aantal transacties heeft gezien.

“In het verleden heb ik over het algemeen geprobeerd om geen commentaar te geven op specifieke projecten of munten. In de toekomst zal ik meer tweeten over projecten op #BinanceSmartChain. Het is een manier om de gemeenschap de hoogte te houden,” zei Zhao.

Hij voegde eraan toe dat de meeste DeFi-projecten mislukken en merkte ook op:

“Sommige bieden misschien voordelen op korte termijn, maar ze brengen ook superhoge risico’s met zich mee. Investeer geen geld dat u niet kunt verliezen. “