Bitboy
Ripple

Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP

De bekende crypto-influencer Ben Armstrong, beter bekend als Bitboy Crypto, heeft XRP-investeerders hoop gegeven.

In een recent interview met Fox News suggereerde Armstrong dat er mogelijk een schikking in de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) aanstaande is. Dit zou de weg kunnen vrijmaken voor een enorme prijsstijging van XRP.

Eindelijk een einde aan de juridische strijd?

De SEC diende in december 2020 een rechtszaak in tegen Ripple, waarbij werd beweerd dat de verkoop van XRP een niet-geregistreerd effectenaabod was. Deze classificatie heeft de prijsontwikkeling van XRP sterk negatief beïnvloed en veel juridische onzekerheid voor Ripple gecreëerd. Er is echter hoop dat hier spoedig een einde aan komt.

Een schikking is aanstaande

Armstrong, die anonieme bronnen aanhaalt die bekend zijn met de zaak, gelooft dat een schikking tussen Ripple en de SEC op handen is.

Hij stelt dat een schikking de onzekerheid voor XRP-investeerders zou wegnemen, wat mogelijk tot een aanzienlijke prijsstijging kan leiden.

Armstrong vertelt dan ook dat hij verwacht dat de prijs van XRP enorm zal gaan stijgen, vooral als de schikking samenvalt met een bredere bullmarkt.

Wanneer kunnen we een schikking verwachten?

De juridische procedures naderen hun laatste stadia. Beide partijen hebben relevante documenten ingediend met betrekking tot mogelijke oplossingen in de zaak en wachten nu op de rechter. Op 20 mei is de deadline voor het indienen van tegenargumenten op verzoeken om bepaalde gerechtelijke documenten af te schermen.

Hierna zal de rechtbank een beslissing nemen over deze afschermingsverzoeken. Zodra dit gebeurt, hebben beide partijen 14 dagen de tijd om geredigeerde versies van de documenten voor openbaarmaking in te dienen.

Veel experts geloven dat de definitieve uitspraak van de rechtbank op districtsniveau voor het einde van 2024 zal komen. Deze uitspraak zou een definitief einde aan de rechtszaak betekenen, hoewel een beroep nog steeds mogelijk is.

Een schikking tussen Ripple en de SEC zou waarschijnlijk een aanzienlijke positieve impact op de XRP-markt hebben. De komende maanden zijn cruciaal voor XRP, met de mogelijkheid van een schikking in de SEC-rechtszaak in het verschiet.

Als de voorspelling van Bitboy klopt, zou de prijs van XRP inderdaad aanzienlijk kunnen stijgen. Ripple zou dan namelijk een van de weinige crypto-projecten zijn met duidelijke regelgeving.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Ripple breidt verder uit in Azië met XRPL fonds
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken