Bitboy
Ripple

BitBoy Voorspelt XRP Stijging naar $35 bij Goed Getimede Ripple Beursgang

Ben “BitBoy” Armstrong, een bekende crypto-influencer en YouTuber, heeft een enorme prijsvoorspelling gedaan voor XRP. Hij zegt dat de Ripple koers de komende 18 maanden kan oplopen tot $15 en zelfs kan stijgen tot $35 als Ripple zijn IPO op het juiste moment uitvoert.

In een recente tweet stelde BitBoy dat het redelijk is om aan te nemen dat XRP in de komende 18 maanden tot $15 zal stijgen. Dit zou een stijging van 1.729% ten opzichte van de huidige waarde van XRP betekenen. BitBoy’s voorspelling van $15 benadrukt zijn geloof in het lange termijn groeipotentieel van XRP.

Ripple IPO Kan Zorgen voor een Rally naar $35

De optimistische inschatting van BitBoy eindigt niet bij een XRP-waarde van $15. Hij speculeert dat, mits Ripple haar beursgang (IPO) op het juiste moment doorvoert, de waarde van XRP zelfs tot $35 kan schieten. Dit zou een astronomische stijging van 4.168% betekenen.

Deze ambitieuze voorspelling is gebaseerd op het idee dat een IPO de deur kan openen voor een nieuwe stroom van investeerders en brede publieke aandacht. Dit zou op zijn beurt kunnen fungeren als een extra katalysator voor een verdere stijging van XRP.

Mogelijkheid van Beroep door SEC

Hoewel BitBoy uitgesproken optimistisch is over XRP’s toekomst, erkent hij in zijn recente tweet dat de cryptomarkt inherent onvoorspelbaar is. Hij nuanceert zijn voorspelling door te suggereren dat XRP wellicht niet de voorspelde pieken bereikt. Toch blijft hij vol vertrouwen dat XRP minstens zijn vorige hoogste waarde zal overschrijden in de huidige marktcyclus.

BitBoy wijst ook op een potentiële complicatie: de mogelijkheid dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) in beroep gaat tegen de recente gerechtelijke uitspraak. Hij schat de kans op zo’n beroep laag in, maar geeft toe dat een dergelijke, in zijn woorden, “zinloze en wraakzuchtige” actie het enige is dat XRP zou kunnen verhinderen zijn recordwaarde te overtreffen.

Hernieuwd Optimisme en Institutionele Interesse in Ripple en XRP

Er is een hernieuwde golf van optimisme rondom Ripple en zijn XRP token. XRP heeft onlangs een indrukwekkende prijsstijging doorgemaakt – een verbazingwekkende sprong van meer dan 70% – terwijl de handelsvolumes exponentieel zijn toegenomen. Deze sterke prijs- en volumegroei wijzen op een groeiend vertrouwen en verhoogde interesse vanuit de markt voor XRP.

Belangrijker nog, er zijn duidelijke aanwijzingen dat grote institutionele investeerders zich steeds meer tot Ripple en zijn XRP-token richten. Marktanalisten zien een stijgende trend onder deze financiële zwaargewichten, wat het potentieel van Ripple en XRP binnen de cryptowereld onderstreept.

In het licht van deze positieve marktdynamiek en de toegenomen betrokkenheid van vooraanstaande institutionele spelers, lijken BitBoy’s prijsvoorspellingen wellicht niet zo ver weg. Met de groeiende adoptie van XRP door zowel particuliere als institutionele beleggers, en een bruisend sentiment rond het merk, zou een toekomstige rally naar $15, en zelfs naar $35, niet ondenkbaar kunnen zijn. Deze factoren samen weerspiegelen een sterke en positieve toekomst voor Ripple en XRP.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ripple kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Na een jaar is Metaco volledig geïntegreerd in Ripple platform
SEC versus Ripple: Onterechte boete van $2 miljard of rechtvaardige straf?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten