Bitcoin Analyse: Wat kunnen we verwachten?

Zoals ik in het vorige artikel over bitcoin had geschreven konden we rond de $10688-$10987 veel weerstand verwachten, aangezien deze resistance in het verleden vaak is getest. Ook had ik in ons telegramkanaal aangegeven dat we eventueel een trendlijn bounce konden krijgen en die is uitgespeeld. Deze heeft ons naar ongeveer $11.000 gebracht, maar is er niet doorheen gebroken. Daarom ga ik vandaag met jullie bespreken hoe Bitcoin er voor staat.


Wat kunnen we verwachten?

Ik wacht zelf af tot we een duidelijke richting kiezen. Mocht dat down zijn, dan verwacht ik een beweging richting de $9431-$9071. Zo niet, zal ik een entry maken als ik daar op dat moment genoeg confirmatie voor zie.

Op dit moment ligt btc op de trendlijn die al een paar keer is getest. Deze trendlijn heeft confluence van de supportzone en de 618-705 fib range. De kans dat we hier een kleine opleving krijgen is zeker aanwezig.

Alleen is het maken van een entry niet rendabel genoeg, aangezien de targets erg dicht op de SL zitten. Hierdoor hebben we geen mooie RRR en is het dus niet slim om de trade te nemen. Ook is het zo dat we nog onder die major resistance zitten!

 

Mochten de bears hier de overhand krijgen en deze supportzone breken, dan zouden we allereerst richting de $9872-$9730 gaan. Vanuit daar zie ik de koers dan ook op termijn naar onze belangrijke zone ($9431-$9071) gaan waar we eventueel een entry op bitcoin kunnen gaan maken.

 

Kortom

Wij wachten dus nog steeds op het maken van een entry! Hier een entry maken is gewoon te riskant en voldoet niet aan mijn RRR. Daarnaast zijn we ook nog niet door die major resistance heen. Zelf denk ik dat die resistance ook niet zomaar wordt gebroken. Pas als die op korte termijn wordt gebroken en deze zone standhoudt. Dan kunnen we eventueel een entry maken na het breken van die resistance. Maar voor nu blijven we even op onze handen zitten en doen we niks.

Ik hoop dat ik jullie weer een frisse blik heb kunnen geven! Mocht je nou meer analyses willen zien en updates met betrekking tot de koersverschuivingen, join dan vooral ons telegram kanaal: @newsbit_crypto


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 
 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken