Nieuws, Trending

Bitcoin (BTC) houdt $4K, GROTE kans op een koersstijging

De Bitcoin koers lijkt vandaag weer flink te crashen, maar op het moment lijkt het erop dat er een sterke rebound aankomt. Waarom? Lees het hier.

Bitcoin (BTC) houdt stand rond $4000 dollar

Vandaag is de dag begonnen met een flinke crash. De Bitcoin koers valt naar beneden van $4350 naar $3990. Toen de koers even geleden onder de $4000 dollar zakte zag het er slecht uit. Vaak betekent het verbreken van zo’n grens een verdere koersdaling. Toch lijkt het nu dat Bitcoin stand houdt. De koers stijgt weer tot boven de $4000 dollar en dat kan wel eens een sterke prijsstijging betekenen. Volgens ons zou dit wel eens de opmars kunnen zijn richting de $4500 dollar. Al onze indicatoren geven dan ook een sterk koop signaal af, al is het kopen van BTC wel vrij riskant.   bitcoin rebound   Koop Bitcoin | IDEAL

Live Crypto koersen

In volatiele tijden als deze is het belangrijk om de cryptocurrency koersen op de voet te volgen. Dit zijn tijden waar ervaren traders het meeste geld verdienen. Houd de Live crypto koersen in de gaten. Zo weet je precies wanneer je toe moet slaan. Bekijk onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt. Let op, zet je adblocker uit, anders werkt de pagina niet.  

Live Crypto koersen