Nieuws

Bitcoin (BTC) verdedigt koers succesvol na afkeuren ETF

Bitcoin (BTC) verdedigt haar koers succesvol ondanks het afkeuren van de Bitcoin ETF’s. De BTC koers houdt goed stand. Is dit een voorteken voor een opleving?

Bitcoin (BTC) houdt stand

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $6450 dollar. Dat is een daling van ongeveer 3.34 procent ten opzichte van 24 uur geleden. Niet alleen de Bitcoin koers ziet een daling. Op het moment zien 93 van de 100 belangrijkste cryptocurrencies hun koersen dalen. bitcoin koers   Naast de afwijzing voor een Bitcoin ETF van de Amerikaanse Securities Exchange Commissie (SEC) is er nog meer slecht nieuws. China is van plan om de toegang tot meer dan 100 overzeese cryptocurrency exchanges te blokkeren. Dit betekent dat chinese investeerders niet meer kunnen handelen via Amerikaanse of westerse beurzen. Ondanks dit slechte nieuws houdt de Bitcoin dus goed stand. Of dit een voorteken voor een opleving is zullen we moeten afwachten.

Bitcoin (BTC) opleving in aankomst

Als we verschillende grafieken analyseren zien we goede voortekenen. De weg van de minste weerstand lijkt opwaarts. Het enige wat de weg naar voren zou kunnen belemmeren is een Bitcoin koers die onder de $6230 dollar daalt. Een koersdaling tot onder de $6230 dollar lijkt onwaarschijnlijk. Dit omdat de negatieve uitspraak van de SEC de cryptomarkt niet heeft op doen schudden. We zien dat de Bitcoin koers goed stand houdt, dat is een teken van sterkte.

Bitcoin (BTC) prijsverwachtingen

De verwachting is dat BTC stand houdt in de komende 24 uur. Als de Bitcoin prijs vandaag afsluit boven de $6.230 dollar dan is de kans groot dat we spoedig een stijging richting de $7000 dollar zullen zien. Als de koers tot onder de $6230 dollar zakt zullen we een negatief koersverloop gaan zien de komende week. Een BTC koers van onder de $5900 dollar ligt dan in het verwachtingspatroon.   Koop Bitcoin | IDEAL