Nieuws

Bitcoin en Ethereum koers dalen, TRON en Loopring stijgen door


De belangrijkste cryptocurrencies hebben gisteren opnieuw een daling meegemaakt. Maar er is niet alleen maar slecht nieuws. TRON (TRX) presteert erg goed en ook Loopring maakt een indrukwekkende stijging mee.


Bitcoin koers daalt tot $3575 dollar

Bitcoin heeft haar koers opnieuw zien dalen. Op het moment van schrijven ligt de waarde voor 1 Bitcoin rond de $3575 dollar. Gister ochtend lag de koers nog rond de $3730 dollar. Dat betekent dat de koers binnen twee dagen met meer dan 4 procent is gedaald.

De nieuwe prijsdaling was een korte, maar hevige daling. Zondag 11 uur ‘s ochtends zagen we de BTC koers flink onderuit gaan en even leek het dat de koers terug zou zakken tot onder de $3500 dollar. Tot nu toe houdt de BTC stand net boven de $3500 dollar grens. Echter, als de koers onder dit ondersteuningsniveau zakt, lijken de poorten richting de $3000 dollar grens open te staan. Wij raden dan ook aan om even af te wachten met het kopen van extra Bitcoins.

 
Bitcoin koersOok de Ethereum koers zakt terug

Niet alleen de Bitcoin heeft een scherpe daling meegemaakt de afgelopen twee dagen. Ook Ethereum, de op twee na grootste crypto, heeft haar koers flink zien dalen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ETH token rond de $118 dollar. Op zondag ochtend lag de prijs nog rond de $124 dollar. Dat betekent dat de koers met bijna 5 procent is gedaald in twee dagen tijd.

Ook voor Ethereum geldt dat het verstandig is om even af te wachten welke kant het opgaat met de koers voordat je de munt koopt. Vooralsnog lijkt de munt vast te zitten in een negatieve spiraal.

 
ethereum koersTron (TRX) koers stijgt met 7 procent

Tron is een van de weinige grote cryptocurrencies die haar koers flink ziet stijgen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 TRX token rond de $0,0253 dollar. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 TRX nog rond de $0,0236 dollar. Dat betekent dat de Tron koers vandaag met zo’n 7 procent is gestegen.

Het lijkt erop dat TRX momentum aan het opbouwen is naar een koers van $0,03 dollar. Het zou dus wel eens een goed moment kunnen zijn om in te stappen.

 
tron koersLoopring (LRC) prijs blijft stijgen

2 dagen geleden schreef Newsbit al een bericht over het koersverloop van Loopring. De munt steeg in 7 dagen tijd met een ongelofelijke 78 procent. Na een korte periode waarin de LRC prijs iets terug is gezakt zien we vandaag de prijs weer omhoog vliegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Loopring token rond de $0,069 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $0,062 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 10 procent is gestegen.

De recente prijsstijging wekt veel interesse voor de relatief onbekende cryptocurrency. Volgens sommige investeerders betekent de extra aandacht dat het wel eens een goed moment kan zijn om voor lange termijn te investeren in de munt.

 
loopring koersDe meningen die in dit artikel zijn weergegeven, zijn uitsluitend die van de auteur en geven niet noodzakelijk de mening van Newsbit weer. Elke investering brengt risico's met zich mee, voer altijd uw eigen onderzoek uit bij het nemen van een beslissing.