Bitcoin en Ethereum prijs Crashen. Wanneer kun je weer Kopen?

De Bitcoin prijs is gisteravond rond 20:00 plotseling met zo’n $600 dollar naar beneden gevallen. De koersen van de belangrijke altcoins als Ethereum kleuren donkerrood.


Bitcoin (BTC) Crasht met 6,5 procent

Gisteravond is de Bitcoin prijs, in de loop van 1 uur, van $10.260 naar $9680 dollar. Even leek de munt wat te herstellen, maar vandaag zien we dat BTC het zwaar heeft om er boven op te komen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $9494 dollar. Dat terwijl de BTC koers 24 uur geleden nog rond de $10.155 lag. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 6.5 procent is gedaald.

 
bitcoin crasht onder 10k
BTC/USD

3 dagen geleden schreef Analist Thijs al in een artikel dat het tijd werd voor Bitcoin om een richting te kiezen. Vandaag zien we dat BTC de weg naar onder is ingeslagen.

Thijs vertelde dat de meest logische optie een beweging naar beneden was. Het volume nam af en er waren veel rejection candles te zien. Volgens de analist is de zone van $9435-$8823 een goede plek om buy orders te zetten. Hier ligt namelijk een goede ondersteuning.

 

Ethereum koers crasht met 9 procent

Ook de Ethereum koers is gisteravond flink onderuit gegaan. De prijs daalde in een uur tijd van $188 dollar tot $173 dollar. Ook ETH heeft vandaag nog geen herstel vertoont. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $170 dollar. Dat betekent dat de koers in 24 uur tijd met zo’n 9 procent is gedaald.

 
Ethereum crasht 9 procent
ETH/USD

Ook voor ETH gaf analist Thijs 3 dagen geleden aan dat de grafiek er niet al te best uit zag. Vandaag zien we dat ETH inderdaad door de support zone van $178 – $183 dollar is gezakt. Dat is een slecht teken waardoor het verstandig is even te wachten met het kopen van ETH tokens. Thijs geeft aan dat het interessant wordt om buy orders te plaatsen bij de volgende support zone van $151 – $159 dollar.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken