Bitcoin Nieuws, Nieuws

Bitcoin Nieuws, Nieuws

Bitcoin gaat $20.000 aantikken, Geen twijfel over mogelijk

De term ‘Bitcoin is dood’ hebben we de afgelopen tijd veel gehoord. Maar nu de BTC prijs weer stijgt zien we de positiviteit in de cryptomarkt terugkeren. Brian Kelly vertelt aan CNBC dat hij zeker weet dat Bitcoin weer zal stijgen tot $20.000 dollar.


ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! (Klik op de onderstaande knop)

 

“Bitcoin laat bodem achter en gaat absoluut weer Stijgen”

Bitcoin heeft in de afgelopen twee weken een flinke sprong vooruit weten te maken. De prijs van de grootste cryptocurrency lag op 1 april nog rond de $4150 dollar. Vandaag zien we dat de Bitcoin prijs standhoud boven de $5000 dollar. De recente prijsstijging heeft er voor gezorgd dat de positiviteit terug is gekeerd en het sentiment langzaam begint te draaien.

Brian Kelly van BKCM (een enigszins beruchte CNBC analist door het shillen van XRP) vertelt dat de prijsstijging tot boven de $5000 dollar een heropleving is. Hij voegt eraan toe dat dit er op duidt dat we het laagste punt ($3150, december 2018) nu wel achter ons hebben gelaten.

 
 

Kelly zegt dat het aantal actieve wallets enorm is gestegen en dat hij dit ziet als een duidelijk en enorm sterk signaal van de Bitcoin. Kelly zegt dat het aantal actieve wallets sinds januari met 26% is gestegen.

Dit is trouwens niet de enige reden waarom Kelly voorspelt dat de Bitcoin koers nieuwe hoogtepunten gaat bereiken. De analist vertelt dat institutionele beleggers nog steeds volop bezig zijn om crypto’s in te slaan. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom de prijs in twee jaar tijd nieuwe all time high’s gaat bereiken.


Bitcoin (BTC) gaat op korte stijgen naar $6000 dollar

Kelly vertelt dat hij verwacht dat Bitcoin op korte termijn richting de $6000 dollar zal stijgen. “Het sentiment is door de recente prijsstijging verschoven, er begint euforie te ontstaan en dat is een goed teken”. Dit betekent volgens Kelly dat we de bodemprijs achter ons hebben gelaten.

Kelly gaat verder en vertelt: “Steeds meer vermogende particulieren en institutionele beleggers beginnen serieuze interesse te krijgen in cryptocurrencies.” Door al deze redenen is volgens Kelly de kans groot dat BTC spoedig de $6000 zal bereiken.

 

Bitcoin nieuws

Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten