Bitcoin,

Bitcoin gaat $20.000 aantikken, Geen twijfel over mogelijk

De term ‘Bitcoin is dood’ hebben we de afgelopen tijd veel gehoord. Maar nu de BTC prijs weer stijgt zien we de positiviteit in de cryptomarkt terugkeren. Brian Kelly vertelt aan CNBC dat hij zeker weet dat Bitcoin weer zal stijgen tot $20.000 dollar.


ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! (Klik op de onderstaande knop)

 

“Bitcoin laat bodem achter en gaat absoluut weer Stijgen”

Bitcoin heeft in de afgelopen twee weken een flinke sprong vooruit weten te maken. De prijs van de grootste cryptocurrency lag op 1 april nog rond de $4150 dollar. Vandaag zien we dat de Bitcoin prijs standhoud boven de $5000 dollar. De recente prijsstijging heeft er voor gezorgd dat de positiviteit terug is gekeerd en het sentiment langzaam begint te draaien.

Brian Kelly van BKCM (een enigszins beruchte CNBC analist door het shillen van XRP) vertelt dat de prijsstijging tot boven de $5000 dollar een heropleving is. Hij voegt eraan toe dat dit er op duidt dat we het laagste punt ($3150, december 2018) nu wel achter ons hebben gelaten.

 
 

Kelly zegt dat het aantal actieve wallets enorm is gestegen en dat hij dit ziet als een duidelijk en enorm sterk signaal van de Bitcoin. Kelly zegt dat het aantal actieve wallets sinds januari met 26% is gestegen.

Dit is trouwens niet de enige reden waarom Kelly voorspelt dat de Bitcoin koers nieuwe hoogtepunten gaat bereiken. De analist vertelt dat institutionele beleggers nog steeds volop bezig zijn om crypto’s in te slaan. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom de prijs in twee jaar tijd nieuwe all time high’s gaat bereiken.


Bitcoin (BTC) gaat op korte stijgen naar $6000 dollar

Kelly vertelt dat hij verwacht dat Bitcoin op korte termijn richting de $6000 dollar zal stijgen. “Het sentiment is door de recente prijsstijging verschoven, er begint euforie te ontstaan en dat is een goed teken”. Dit betekent volgens Kelly dat we de bodemprijs achter ons hebben gelaten.

Kelly gaat verder en vertelt: “Steeds meer vermogende particulieren en institutionele beleggers beginnen serieuze interesse te krijgen in cryptocurrencies.” Door al deze redenen is volgens Kelly de kans groot dat BTC spoedig de $6000 zal bereiken.

 

Bitcoin nieuws

Duitse overheid verplaatst grote hoeveelheid Bitcoin
LandBridge, een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in de aankoop van land voor olie- en gaswinning, verdient geld aan Bitcoin miners
Volgende week vrijdag cruciaal voor Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen