Bitcoin

Bitcoin heeft een kans van 7% om $20.000 te bereiken

Bitcoin heeft een kans van 7% om tegen het einde van dit jaar zijn all-time high van $20.000 te verbreken, blijkt uit gegevens.


Bitcoin’s kansen veranderen snel

Op dit moment is de kans dat de prijs van de BTC op 31 december 2020 $20.000 of hoger is ongeveer 7%. De kans dat de prijs boven de $18.000 zal liggen is 11%. Ook wordt er beweerd dat de kans dat Bitcoin tegen maart 2021 $20.000 waard zou zijn 14%.

Deze cijfers worden met de dag positiever nu de Bitcoin een jaarlijks hoogtepunt van $13.200 heeft bereikt.

Prijs waarschijnlijkheid grafiek van Bitcoin opties – Bron: Skew

Op woensdag merkte statisticus Willy Woo op dat enorme hoeveelheden liquiditeit uit speculatieve arena’s waren verwijderd door beleggers. Deze beleggers wilden graag munten vasthouden voor de lange termijn. Woo beschreef het evenement, waarbij 250.000 BTC ($3,24 miljard) betrokken was, als een enorm belangrijk evenement. Het is zeer positief dat investeerders enorm veel munten van exchanges halen en HODLEN.


Een ‘biologische’ prijsstijging

De organische aard van het gedrag dat tot de prijsstijging heeft geleid, is niet onopgemerkt gebleven. Voor Charles Edwards, oprichter van Digital Asset Manager Capriole, was dit een uniek fenomeen in de twaalfjarige levensduur van Bitcoin.

“Deze pomp is organisch gestuurd. Er is bijna geen ‘order book’ weerstand”, tweette hij donderdag.

“Ja, dingen kunnen snel veranderen, het is crypto. Maar dit is een hele gezonde stap. Iets wat we nog nooit eerder hebben gezien bij 12K+ #bitcoin.”

Bitcoin futures volumes. Bron: Digital Assets Data

Desalniettemin is het handelsvolume van Bitcoin futures de afgelopen twee dagen ook bijna verdrievoudigd in vergelijking met niveaus van eerder deze maand. Toen overwon Bitcoin de $12.000.

 

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC