Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Dit kunnen we verwachten nadat de Bitcoin is gestegen naar $13.200

De Bitcoin prijs heeft gisternacht een nieuw jaarlijks hoogtepunt bereikt en handelaren verwachten dat de prijs hoger zal stijgen. In dit artikel leggen we uit waarom de Bitcoin koers verder kan gaan stijgen.


Bitcoin doorbreekt de $13.000

Gisteren, 21 oktober, overschreed de Bitcoin prijs de $13.000 en bereikte het een hoogtepunt van $13.228. Dit gebeurde nadat de 2 dagen ervoor de belangrijke weerstandsniveaus van $11.900, $12.000 en $12.500 gebroken waren.

Hoewel er verschillende technische redenen zijn achter de abrupte stijging, zijn er drie sleutelfactoren die de prijsstijging ondersteunen. De drie belangrijkste factoren zijn een gunstige technische structuur, PayPal die crypto-aankopen mogelijk maakt en de. stijgende Bitcoin dominantie.


De aankondiging van PayPal is bullish nieuws

Gisteren maakte PayPal officieel bekend dat het gebruikers toe gaat staan cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, te kopen en verkopen.

Het afgelopen jaar zijn de speculaties over de mogelijke integratie van cryptocurrency op het PayPal platform voortdurend geïntensiveerd nadat verschillende rapporten beweerden dat het bedrijf eraan werkte. In een officiële verklaring bevestigde Dan Schulman, de CEO van PayPal, de integratie van cryptocurrency. Hij schreef:

“We willen graag samenwerken met centrale banken en toezichthouders over de hele wereld om onze steun te bieden en een zinvolle bijdrage te leveren aan het vormgeven van de rol die digitale valuta’s zullen spelen in de toekomst van wereldwijde financiën en handel.”

Na het bericht van PayPal steeg de prijs van Bitcoin onmiddellijk van ongeveer $12.300 tot wel $12.900.

Analisten vertellen dat de aankondiging van PayPal er voor zal zorgen dat het bullish sentiment terug zal keren naar de cryptomarkt. Dit is het punt waarop de mainstream richting de cryptowereld getrokken zal worden.


De Bitcoin dominantie stijgt

In de afgelopen week presteerde Bitcoin beduidend beter dan altcoins en DeFi-tokens.

Josh Olszewicz, een technisch analist, zei dat de dominantie van BTC daardoor nu boven een belangrijk voortschrijdend gemiddelde ligt. Technisch gezien suggereert dit dat Bitcoin op korte termijn beter zou kunnen presteren dan altcoins. Olszewicz zei:

“BTC-dominantie weer boven het 200-dagen moving average, voor het eerst sinds mei is de King terug.”


De Bitcoin grafiek ziet er bullish uit

De Bitcoin grafiek ziet er steeds positiever uit voor de bulls. De technische structuur ziet er met name op de wekelijkse grafiek goed uit nu het zijn lokale top van augustus heeft overtroffen.

Twee maanden geleden bereikte Bitcoin een koers van $12.480 en daalde vervolgens tot onder de $10.000. De prijsstijging van gisteren doorbrak dit hoogtepunt en liet de koers stijgen naar een hoogtepunt van $13.228, wat ruim boven de vorige top ligt. Het doorbreken van de vorige high is zeer bullish wat kan betekenen dat de weg richting de $14.000 vrij is.

Al met al ziet het er dus positief uit voor de BTC, zeker op de lange termijn. De groeiende interesse van grote bedrijven en investeerders zal de munt steeds meer naar de mainstream brengen en de prijs laten stijgen.

 

Bitcoin nieuws

Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten