Nieuws

Bitcoin is spoedig $40.000 dollar waard zegt miljardair Lasry

De mede oprichter van Avenue Capital Group Marc Lasry zegt dat de Bitcoin prijs spoedig boven de $40.000 dollar zal liggen.

Cryptocurrencies worden mainstream

In een interview zegt Marc Lasry dat het investeren in cryptocurrency steeds gemakkelijker wordt. Doordat het steeds makkelijker wordt om Bitcoin te kopen zal er steeds meer activa de cryptowereld instromen. Marc Lasry zegt dan ook het volgende: “Bitcoin en andere cryptocurrencies worden steeds meer mainstream. Het kopen en verhandelen van de digitale valuta wordt steeds gemakkelijker. Naarmate er steeds meer markten cryptocurrency gaan verhandelen zal er steeds meer kapitaal de wereld instromen.” Daarnaast zegt de miljardair dat hij verwacht dat investeerders in de digitale valuta hun inzet zullen vertienvoudigen in een periode van 3 tot 5 jaar. Lasry zegt dat hij veel vertrouwen heeft in Bitcoin. Dit omdat hij verwacht dat iedereen zal eindigen bij de grootste digitale valuta. Het zal een van de enige munten zijn die echt groot wordt.

Bitcoin is 1 miljoen dollar waard in 2020

De voorspelling die Lasry heeft gedaan komt precies op het juiste moment voor Bitcoin enthousiastelingen. De munt steeg in 1 dag met meer dan 12 procent en verhandeld nu met een waarde van ongeveer $7.375 dollar. Bitcoin is steeds meer mainstream aan het worden. Zo kijken institutionele beleggers al langere tijd of ze kunnen investeren in de digitale valuta. Zo laat ook de enorme investeringsmaatschappij BlackRock weten. De voorspelling van Lasry ligt helemaal niet aan de hoge kant ten opzichte van andere analisten. Zo zegt Analist Tim Draper dat hij verwacht dat de Bitcoin koers in 2022 boven de $250.000 dollar zal liggen. En John McAfee zegt zelfs dat hij verwacht dat Bitcoin een prijs boven de 1 miljoen dollar zal bereiken voor 2020. Of dit helemaal realistisch is vragen wij ons af. De voorspellingen zijn in ieder geval een teken dat de cryptowereld weer positief gesteld is.