Bitcoin

Bitcoin koers kan $50.000 bereiken aan het einde van 2020

De mede-oprichter van Nexo, genaamd Antoni Trenchev, denkt dat de Bitcoin prijs aan het eind van 2020 een recordhoogte van $50.000 zal bereiken. Dit zei hij tijdens een interview op de Block Down conferentie.


Institutionele beleggers stromen de Bitcoin markt binnen

Trenchev legde uit dat zijn Nexo-platform de afgelopen tijd heel veel is gebruikt door zowel particuliere als institutionele beleggers. Hij merkte op dat deze stijging in interesse naar Bitcoins kan betekenen dat de munt spoedig een nieuw hoogtepunt zal bereiken.

Er komen steeds meer verschillende beleggers de cryptowereld in druppelen en dat is een teken dat de munt zich richting de mainstream aan het bewegen is. Iedereen lijkt de laatste tijd geïnteresseerd om de cryptomarkt te betreden, vertelt Trenchev.

De toegenomen interesse van investeerders in de grootste cryptomunt werd volgens de CEO van Nexus veroorzaakt door de verklaring van de multi miljardair, Paul Tudor Jones.

Jones vertelde onlangs dat zijn hedgefund een deel van zijn portfolio in Bitcoin heeft gestoken. Dat zo’n legende de stap heeft durven te maken heeft ervoor gezorgd dat ook andere institutionele investeerders zich langzaam richting de cryptomarkt bewegen.

Volgens Trenchev zullen de uitspraken van Jones blijvende positieve gevolgen hebben de Bitcoin. Steeds meer investeerders lijken namelijk Bitcoins te kopen om hun beleggingsportfolio’s te diversifiëren en zich in te dekken tegen inflatie.


Bitcoin prijs kan $50.000 bereiken

Trenchev vertelde ook dat de stimuleringspakketten van de centrale banken positief zijn voor de Bitcoin koers. Het bijdrukken van enorme hoeveelheden geld zal laten zien dat BTC schaars is en een perfecte manier is om inflatie tegen te gaan.

Trenchev voegde eraan toe dat de Bitcoin prijs, door de massale adoptie van grote investeerders tot 50.000 dollar zal stijgen aan het einde van 2020.

 

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC