Nieuws, Trending

Bitcoin koers rond $3400, Ethereum en Ripple boeken kleine winst


Vandaag, 29 januari, zien de meeste grote cryptocurrency een kleine winst. De Bitcoin (BTC) koers ligt nog steeds rond de $3400 dollar.


Bitcoin koers ligt stil rond $3400 dollar

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $3450 dollar. 24 uur geleden lag de Bitcoin koers rond de $3455 dollar. Dat betekent dat de koers slechts een fractie is gedaald vandaag.

Als we kijken naar de 7 dagelijkse grafiek ligt de koers een stuk lager dan $3655 dollar, de hoogste prijs van de wekelijkse grafiek. Dit komt omdat de Bitcoin koers zondag een nieuwe klap heeft gekregen. De koers zakte in de avond van zondag op maandag van $3600 naar $3460 dollar. Sindsdien verhandelt de grootste crypto ter wereld zijwaarts.

 
bitcoin koersRipple (XRP) koers stabiel rond $0,29 dollar

Ook de Ripple koers verhandeld zijdelings vandaag. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,290 dollar. 24 uur geleden lag de prijs rond de $0,291. Dat betekent dat de XRP koers ook nagenoeg gelijk is gebleven vandaag.

Als we kijken naar de wekelijkse grafiek zien we dat de koers flink wat lager ligt dan het hoogtepunt van deze week van $0,32 dollar. Lange tijd was $0,32 dollar een sterk ondersteuningsniveau. Deze week zien we echter dat de XRP koers onder dit punt is gezakt. Pas als de XRP koers tot boven deze grens stijgt kunnen we het een teken van sterkte noemen.

 
xrp koersEthereum (ETH) ziet koers licht stijgen

De op één na grootste altcoin ter wereld ziet haar koers vandaag licht stijgen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $106 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $105 dollar. Dat betekent dat de ETH koers vandaag met ongeveer 1 procent is gestegen.

Als we kijken naar de wekelijkse grafiek zien we dat de Ethereum koers flink is gedaald in 7 dagen tijd. Op het hoogtepunt van deze week lag de Ethereum koers rond de $119 dollar. Dat betekent dat de koers in 7 dagen tijd met meer dan 10 procent is gedaald.

 
ethereum koers