Nieuws

Bitcoin kopen: Is dit het moment om in te stappen?

Sinds een paar dagen zien we de cryptocurrency koersen eindelijk weer stijgen. Vooral de Bitcoin prijs schiet de laatste dagen omhoog. De vraag die wij nu heel vaak krijgen is of dit het moment is om in te stappen. Hieronder leggen wij onze mening uit.

Bitcoin kopen? Dit is het juiste moment

Een dag geleden wees de SEC de aanvragen voor 3 Bitcoin ETF’s af. Toch leek de Bitcoin koers helemaal niet te reageren op het slechte nieuws. Nu, een dag later zien we de BTC koers zelfs flink stijgen. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $6734 dollar. Een dag geleden lag de BTC koers nog rond de $6555 dollar. Dat betekent dat we de Bitcoin koers vandaag met zo’n 3 procent zien stijgen. Dat de Bitcoin juist stappen maakt na het slechte nieuws is een teken van sterkte. Bitcoin investeerders lijken vertrouwen te hebben gehouden in de grootste digitale currency ondanks het afkeuren van de Bitcoin ETF’s. Volgens ons betekent dit vertrouwen dat de Bitcoin koers klaar is voor een volgende stap. Een stap richting de $7500 dollar. Wij verwachten dat de Bitcoin koers deze week afsluit met een koers tussen de $6800 en $7000 dollar. Hieronder zie je een maandelijkse grafiek van de Bitcoin koers. De rode vlakken zijn punten waar wij zijn ingestapt en extra Bitcoins hebben gekocht. De groene punten zijn onze verkooppunten. Door de stijgende markt hebben wij een doel gezet van $7300 dollar. Pas als de Bitcoin koers deze prijs bereikt denken we aan het verkopen van onze BTC tokens. Dit zou een procentuele winst van 8,95 procent beteken. Als dit doel te riskant is kun je een kleiner doel stellen. Een goede prijs voor een lager doel is volgens ons $6950 dollar. Dit veilige doel zou een winst van 3,8 procent beteken.     Bitcoins Kopen | IDEAL

BTC Koers verwachting

Volgens ons is een koers van onder de $6800 een goed punt om te Bitcoins te kopen. Er is een grote kans dat de Bitcoin koers richting de $7000 dollar zal stijgen. Het is goed mogelijk dat de BTC koers even rond deze koers zal hangen. Dit komt omdat de $7000 dollar een psychologische grens is die Bitcoin moet overwinnen. Pas als de BTC koers onder de $6400 dollar zal de stijgende lijn doorbroken zijn. Als de koers onder de $6400 zakt is de kans groot dat we opnieuw een Bitcoin prijs van onder de $6000 dollar zullen zien. Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.  

Live Crypto koersen