Bitcoin prijs boven $7000 dollar, Ethereum en Ripple stijgen mee

Gisteren hebben we opnieuw een flinke prijsstijging meegemaakt. De Bitcoin koers steeg tot boven de $7000 dollar en ook alle andere crypto’s noteerden enorme winsten.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin koers boven $7000 dollar

De Bitcoin is bezig met een enorme opmars. De munt blijft belangrijke weerstandsgrenzen doorbreken en dat is een goed teken. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $7050 dollar. Als we kijken naar de wekelijkse grafiek, dan zien we dat BTC al 22 procent is gestegen deze week.

 
bitcoin koers

Vandaag, rond 9 uur ’s ochtends, bereikte Bitcoin een hoogtepunt van $7470 dollar. Hierna zien we de BTC koers iets terugvallen tot het huidige prijsniveau.

 

Ethereum even boven $200 maar zakt daarna terug

Ook de Ethereum koers is de afgelopen dagen enorm gestegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $185 dollar. Als we kijken naar de wekelijkse grafiek dan zien we dat ook Ethereum een wekelijkse winst van boven de 20% heeft geboekt.

 
ethereum prijs

Vannacht rond half 2 ’s nachts bereikte ETH haar hoogtepunt. De koers steeg zelfs even tot boven de $202 dollar. Echter, hierna hebben we de prijs flink terug zien zakken naar het huidige prijsniveau.

 

Ripple boekt slechts een kleine winst

De op twee na grootste cryptocurrency, Ripple (XRP), is ook flink gestegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,31 dollar. Ripple boekt slechts een wekelijkse winst van 2,72%.

 
 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken