Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin prijs stijgt tot $65K en Ethereum tot $2.400

Gisteren doorbrak de Bitcoin al zijn oude All Time High en vandaag gaat de prijsstijging gewoon door. De grootste cryptomunt bereikte vanochtend namelijk een hoogtepunt van $64.900. Ook ETH, ADA en DOGE hebben nieuwe hoogtepunten neergezet.


Bitcoin nadert de $65.000 grens

Het duurde precies een maand, maar Bitcoin doorbrak gisteren eindelijk zijn vorige ATH en is sindsdien alleen maar door gestegen. De BTC dominantie blijft echter afnemen, aangezien de meeste altcoins nog meer zijn gestegen. Zo steeg de ETH prijs tot $2.400 en nadert de XRP prijs de psychologische $2 grens.

De grootste cryptomunt leek een tijdje vast te zitten tot onder de $60.000. Zeker omdat de meeste pogingen om deze grens te breken op een harde manier werden afgewezen. De situatie veranderde echter toen BTC de $60.000 weerstand eindelijk met kracht wist de doorbreken.

Al snel wist de Bitcoin ook zijn oude All Time High te doorbreken en gisteren markeerde de munt een nieuw hoogtepunt van $63.700, maar daar bleef het niet bij. Deze ochtend, rond 08:00, steeg de prijs namelijk naar $64.900.

BTC bereikt ATH van $64.900 – Bron: Tradingview

Uiteraard had deze indrukwekkende prestatie ook een impact op de marktkapitalisatie van BTC. Die behaalde namelijk een record van meer dan $1,2 biljoen. Desalniettemin is de marktdominantie van de grootste crypto gedaald tot 53,5%, omdat de altcoins nog meer zijn gestegen.


Altcoins schieten omhoog

Zoals hierboven vermeld, presteren altcoins nog beter. Zo is de Ethereum koers gestegen met meer dan 9%. De prijs bereikte zojuist namelijk een hoogtepunt van ongeveer $2.400.

Ripple is met meer dan 20% gestegen tot bijna $2, wat een nieuw record is in drie jaar tijd voor XRP. Cardano bereikte ook een nieuw record vandaag nu het met meer dan 15% is gestegen tot $1,50. Binance Coin (4,5%), Polkadot (9,4%), Litecoin (11%) en VeChain (20%) zijn ook gestegen.

Bitcoin nieuws

Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten