Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin bereikt nieuwe All Time High van boven de $63K

Bitcoin heeft zojuist een nieuw record bereikt van boven de $63.000. Dit terwijl de BTC prijs aan het begin van 2021 nog onder de $30.000 lag.

BTC prijs stijgt met meer dan 100% in 2021 – Bron: Tradingview

Bitcoin bereikt nieuwe ATH 1 dag voor Coinbase notering

Bitcoin kent vandaag een prachtige dag. De prijs is in de afgelopen 24 uur namelijk met meer dan 3,5% gestegen. Door de koersstijging van vandaag heeft Bitcoin zijn oude All Time High doorbroken en een nieuwe ATH neergezet van $63.200. Deze nieuwe ATH komt slechts 1 dag voor de beursnotering van Coinbase op de Nasdaq-index. Dit wordt door veel mensen gezien als een mijlpaal voor de crypto-wereld.

Echter, het is niet alleen de beursnotering van Coinbase die de prijsstijging veroorzaakt. Volgens analist Deane was dit record namelijk onvermijdelijk.

“Bitcoin test de weerstandsniveaus nu al enkele weken, elke keer viel de koers weer terug maar nu is het dan eindelijk doorbroken”, vertelde Deane.

BTC is trouwens niet de enige grote crypto die zojuist een nieuwe All Time High heeft neergezet. Ook Ethereum heeft zijn ATH verhoogd naar $2.228.


Bitcoin kan zomaar richting de $70k stijgen

Naast de Coinbase-notering zijn er nog meer voorbeelden dat institutionele instellingen in Bitcoin blijven investeren. Gisteren kondigde MicroStrategy bijvoorbeeld aan dat de Raad van Bestuur van het bedrijf zal worden betaald in Bitcoin. Het bedrijf bezit nu al meer dan $5 miljard in cryptocurrencies.

Doordat de BTC prijs nu op zijn hoogste punt ooit ligt, bevindt de munt zich nu officieel op onbekend terrein. Dit wordt ook wel ‘price discovery’ genoemd. Deze ‘prijs ontdekkingsfase’ wordt vaak gemarkeerd door een periode van grote volatiliteit aangezien en er geen weerstandsniveau’s uit het verleden meer aanwezig zijn. De enige echte weerstand niveau’s die er dan nog zijn, zijn de psychologische weerstanden op de $65k en $70k. Dat betekent dat de koers dus zomaar in korte tijd richting de $70.000 zou kunnen stijgen.

Bitcoin nieuws

Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten