Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin prijs stijgt tot boven de $38K – is de $40K weer in zicht?

Nadat Bitcoin de $35.000 weerstand had doorbroken schoot de koers omhoog. Dit laat zien dat de kans groot is dat BTC spoedig weer de $40.000 grens zal bereiken.


De Bitcoin bulls zijn weer in controle

Het herstel dat de grootste digitale valuta gisteren heeft laten zien is indrukwekkend. Minder dan 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $34.600. De Bitcoin prijs ligt op het moment van schrijven alweer rond de $38.200. Dat betekent dat de koers met bijna 10 procent is gestegen.

Bitcoin toont een sterk herstel – Bron: Tradingview

De prijsstijging van vandaag helpt de Bitcoin bulls om het verhaal dat de Bitcoin prijs een nieuwe bearmarkt had betreden direct te ontkrachten. Na een paar spannende dagen zijn de bulls vandaag dus weer in controle.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


DeFi en altcoins tonen kracht

Het lijkt er dus op dat de rally van dit jaar de trend van de bull run in 2017 blijft volgen. Toen zagen we de Bitcoin prijs ook meerdere malen scherp corrigeren, consolideren en vervolgens weer hard stijgen. Tijdens deze consolidatiefasen hebben traders de neiging om geld over te zetten naar altcoins. Het toegenomen handelsvolume van vandaag in combinatie met de rally van een aantal altcoins versterken deze theorie.

Ondanks dat BTC nu weer hard stijgt tonen een aantal altcoins toch hun kracht. Zo is de Polkadot koers vandaag met meer dan 29 procent gestegen. Ook de Loopring prijs is in 24 uur tijd met 24,50% gestegen. Wat opvalt is dat het beide DeFi-tokens zijn. De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies ligt weer boven de magische 1 biljoen dollar en de Bitcoin dominantie ligt op 69,3%.

Bitcoin nieuws

Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten