Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin prijs valt stil op $9.300 – Altcoins stijgen tot hoogtepunt

Terwijl de Bitcoin prijs opnieuw stil valt op $9.300, profiteren altcoins van de consolidatie van BTC. Altcoins als Cardano, VeChain, Chainlink en Dogecoin boeken enorme winsten.


Bitcoin loopt vast op $9.300

Rond 5 uur ’s nachts steeg de Bitcoin prijs even tot boven de $9.300. Echter liep de prijsstijging opnieuw stuk op de sterke weerstandszone van $9.300 – $9.400. Toch zijn er wel lichtpuntjes uit de prijsstijging te halen. Het aankoopvolume schoot namelijk omhoog en dat is precies wat nodig is om sterke weerstandszones te doorbreken.

Traders zullen vandaag kijken of de prijs alsnog de $9.400 weerstand kan doorbreken aangezien het hoge volume aanwijst dat een prijsstijging mogelijk is vandaag. Als de weerstandszone wordt doorbroken, is een stijging naar $9.600 zeer waarschijnlijk.

Weerstandszone Bitcoin – Bron: Tradingview

Altcoins boeken enorme winsten

Terwijl de Bitcoin prijs dus opnieuw vastloopt op de $9.300 weerstandszone, boekte een aantal grote altcoins enorme winsten. De Cardano koers bereikte zelfs een nieuw 2 jaarlijks hoogtepunt door een dagelijkse prijsstijging van meer dan 26 procent.

Ook de Chainlink prijs stijgt vandaag met 14 procent naar een hoogtepunt van $6,28 en VeChain boekt vandaag een enorme winst van meer dan 22 procent. De Bitcoin dominantie is vandaag afgenomen naar 62,8 procent. Komt er dan eindelijk een altseason?

 

Bitcoin nieuws

Bitcoin gaat nieuwe week in met hoogste weeksluiting sinds juni Bitcoin gaat nieuwe week in met hoogste weeksluiting sinds juni

Newsbit Gisteren 11:50 u leestijd 1 – 2 min

Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt
BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten