Bitcoin

Bitcoin prijs vult futures-gap terwijl BTC de $12k nadert

De stijgende Bitcoin prijs van vandaag wekt de indruk dat de koersstijging nog lang niet voorbij zijn. Zal BTC spoedig de $12.000 doorbreken?


Kan Bitcoin opnieuw de $12k bereiken?

Vandaag begon de dag met een Bitcoin futuresgap van $150, tussen de $11.450 en $11.600. De Bitcoin prijs steeg deze maandag direct toen het duidelijk werd dat deze ‘gap’ gevuld zou worden en dat is een zeer goed teken. Dat juist deze gap gevuld is vandaag is positief omdat er ook een gap tussen de $9.660 en $9.930 ligt.

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin prijs rond de $11.400. Voor nu is het belangrijk dat BTC de $11.500 weerstand doorbreekt. Als dit gebeurd zou BTC opnieuw een gooi kunnen doen om de $12.000 te doorbreken.


Tone Vays is nog steeds bullish

Deze zondag zagen we de Bitcoin prijs even stijgen naar $12.000. Vlak nadat dit niveau bereikt werd dook de prijs in enkele minuten met $1.200 naar beneden. Voor de ervaren handelaar, Tone Vays, verstoorde deze crash de algehele bullish aard iet.

“Ik ben nog steeds van mening dat vorige week een bullishcandle was”, zei hij tijdens de laatste aflevering van zijn Trading Bitcoin YouTube-serie.

Vays voegde eraan toe dat als hij de kans had gekregen, hij Bitcoins had gekocht tijdens de koersval tot onder $11.000. Echter vertelde hij dat hij op dat moment nog niet was overtuigd of BTC voldoende was gedaald om nieuwe ondersteuning te krijgen.

 

Bitcoin nieuws

Is de Bitcoin bullmarkt voorbij? Analisten geven hun mening
Bitcoin onder druk: Zakt de koers naar $57.000?
Nog twee dagen tot de Bitcoin halving, wat gaat er gebeuren?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving