Nieuws

Bitcoin rally hapert nu prijs daalt tot onder de $16k

De prijs van de Bitcoin daalde deze ochtend plotseling onder de $16.000 grens waardoor de grote rally van de afgelopen weken even op pauze staat.

Bitcoin prijs daalt tot onder $16k – Bron: Tradingview

Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.


Bitcoin nog steeds zeer bullish

Rond 11 uur ‘s ochtends daalde de koers naar een dieptepunt van $15.750. Dit terwijl de munt gisteren nog een hoogtepunt van $16.490 had bereikt.

Dat de prijs vandaag te maken heeft met een terugval is niet geheel onverwachts. Al een tijd lang geven analisten aan dat er een retrace aan zat te komen. Dat komt omdat de rally van $9.800 naar meer dan $16.000 in de afgelopen twee maanden er een beetje overbelast uit begon te zien.

Ondanks de terugval van vandaag verwachten de meeste analisten dat de Bitcoin spoedig zijn weg richting de $20.000 weer in zal zetten.

Net als de spotmarkt is ook de Bitcoin optiemarkt extreem bullish op lange termijn. Dit was donderdag ook al te zien aan de grote vraag naar call-opties. Al met al is de correctie van vandaag dus nog niet iets waar we van hoeven te schrikken. Op de lange termijn ziet alles er nog steeds zeer bullish uit.