Nieuws, Trending

Bitcoin, Ripple en Ethereum Stijgen! Tijd voor een Bullrun?


De koersen van de belangrijkste cryptocurrencies, Bitcoin, Ripple en Ethereum zien vandaag een sterke stijging. Is dit de start van een flinke bullrun? Lees de analyse.


Bitcoin (BTC) koers stijgt richting $3500 

De Bitcoin koers is vandaag rond 1 uur ‘s middags een flinke prijsstijging gestart. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $3450 dollar. 3 uur geleden lag de prijs nog rond de $3285 dollar. Dat betekent dat de koers in een paar uur tijd met bijna 200 dollar omhoog is geschoten. 

Door de plotselinge prijsstijging is de Bitcoin aangekomen bij een belangrijke grens, namelijk de $3500 dollar grens. De grootste cryptocurrency zal vandaag deze grens testen. Mocht de grens doorbroken worden, dan lijkt de weg vrij voor een bullrun richting de $4000 dollar.

 
bitcoin prijsEthereum (ETH) koers stijgt tot boven de $90 dollar

Niet alleen de Bitcoin maakt een plotselinge prijsstijging mee. Ethereum, de op twee na grootste crypto ter wereld ziet een soort gelijke prijsstijging. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum prijs rond de $90,4 dollar. Een paar uur geleden lag de Ether prijs nog rond de $85,5 dollar. Dat betekent dat de Ethereum koers met zo’n 4 procent is gestegen in 3 uur tijd.

Door de recente prijsstijging komt de prijs voor 1 Ethereum token voor het eerst boven de prijs van een Bitcoin Cash token.

 
ethereum koersRipple (XRP) stijgt tot boven $0,30 grens

Ook de Ripple koers stijgt en dat betekent dat de munt definitief boven de $0,30 dollar grens lijkt te blijven. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,302 dollar. Een paar uur geleden lag de Ripple prijs nog rond de $0,289 dollar. Dat betekent dat de koers in drie uur tijd met zo’n 3,5 procent is gestegen. 

Door de recente prijsstijging lijkt het dat de $0,30 grens definitief is overwonnen. Er begint een steeds sterkere ondersteuning op te bouwen rond dit prijsniveau. De volgende halte voor de grootste altcoin lijkt de $0,35 dollar grens te zijn.

 
ripple prijsWin een gratis Litecoin!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier.

https://newsbit.nl/5-keer-kans-op-een-litecoin-newsbit-en-bitvavo-geven-100-euro-weg/