Nieuws

Bitcoin SV, IOTA en NEM zien koersen flink stijgen


Ondanks een vrij stabiel koersverloop voor de meeste cryptocurrencies, zien we dat drie crypto’s vandaag een flinke prijsstijging meemaken. Dit zijn: Bitcoin SV, IOTA en NEM.


Bitcoin SV koers schiet omhoog (+9%)

De Bitcoin SV koers heeft het de afgelopen weken flink te voortduren gekregen. De koers zakte in een maand tijd van $90 naar $58 dollar. Maar gister middag kwam er even een einde aan het negatieve sentiment. De Bitcoin SV koers schoot in een uur tijd omhoog van $58 dollar naar $68 dollar. Dat is een koersstijging van zo’n 17 procent.

Vandaag zien we de koers weer wat terugzakken, maar desalniettemin houdt de crypto een flinke winst over. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin SV token rond de $63,5 dollar. 24 uur geleden lag de prijs rond de $58 dollar. Dat betekent dat de koers een winst overhoudt van zo’n 9 procent.

bitcoin sv koersOok IOTA maakt een goede prijsstijging mee

Niet alleen Bitcoin SV presteert vandaag goed. Ook IOTA (MIOTA) maakt een goede koersstijging mee vandaag. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 IOTA token rond de $0,255 dollar. 24 uur geleden lag de koers nog rond de $0,243 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met een kleine 5 procent is gestegen.

Vandaag, rond 10 uur ‘s ochtends, zagen we een plotseling piek ontstaan in het handelsvolume van IOTA. Daarop volgde een goede prijsstijging naar het huidige niveau. Een koersstijging tot boven de $0,27 dollar kan gezien worden als een teken van sterkte. Dat zou namelijk de hoogste koers zijn in twee weken tijd.

 
IOTA koersNEM (XEM) koers stijgt met 9 procent

Tot slot beschrijven we het sterke koersverloop van NEM. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 NEM token rond de $0,0375 dollar. 24 uur geleden lag deze prijs nog rond de $0,0344 dollar. Dat betekent dat de munt vandaag een koersstijging van zo’n 9 procent meemaakt.

NEM is de laatste maand flink teruggezakt, maar de koersstijging van vandaag zou een teken kunnen zijn van een ommekeer. Een belangrijk prijsniveau om in de gaten te houden is de $0,04 dollar grens.